• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
путценявате човека вий, ама... :-D
LazarGanev - "Велик майстор"
путценявате човека вий :-D
peroni123 написа:
работя това .твоЕто е децка играчка........извиняваите ЧЕ ВИ СЕ НАТРЕСОХ ПОВЕЧЕ НЯМА
ИЗВИНЯВАМ СЕ ........
iceheart - специалист
Здравей.
Искам да те питам каква марка ти е топлобменика?
Galy - специалист
Brazed Plate Heat Exchanger SR-B3 23/60
Galy - специалист
Откакто са свили студовете, разхода е все около 2,5 киловата. Температурата вътре 23-24 градуса. Но си мисля че ще се оптимизират нещата. Има логика. Но не живея там и за сега не влияя. Догодина живот и здраве...
filmatoplo - майстор
:) За този студ навън , смятам са добре нещата -от към вътрешна температура =D> ще взаимстваме модела , но с водно подово.А относно дайкина , мой приятел го има същия само че стандартно с вътрешно тяло -ами сега в студовете каза че -Не си върши 100% работата :wink: .Гали -колко мислиш е копа в това положение сега.
Galy - специалист
Незнам топло, нямам си идея. Важното за мен е, че разбрах, че ще може да ме топли. Е, да...не е на цената на 1 киловат, но пък при тази зима, която не е била от 10 години насам...доволен съм. Ейсега като се постопли времето си мисля, че нещата с разхода и коп-а ще добият съвсем друг вид.
iceheart - специалист
Galy написа:
Brazed Plate Heat Exchanger SR-B3 23/60
Машината е с фреон R410A нали?????
filmatoplo - майстор
Сега в студа , ако топлозагубите ти на час са 8 киловата примерно , нормално е термопомпата да има 2-2,5 киловата ел мощност потребление на час .Ако потреблението ти падне на 1 клв на час , значи и топлозагубите ти са паднали на 3-4 киловата на час -супер грубо казано .
filmatoplo - майстор
:) Е намерих темата, -Гали ползваш ли сега в жегата на охлаждане -как се държи машината , върши ли работа :? :) .
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

Тема "Термопомпа "Дъжда никога не спира полета на птиците"!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: