- 1
- 2
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
svetliopi44
- Чирак...
15 мнения в "Попаднах на едно видеоклипче"
Окака Чука
- специалист
Тъй де! А тебе ако та "таковат", ша цалуваш ли? 

valentin114
- специалист
Моята тема възкръсна
и предизвика нови страсти 

Chefo77
- майстор
Слави е БОКЛУК и псевдопатриот от най-голяма величина. Няма такова л.йно като него.
Голяма е "любовта" му към България, толкова голяма че не минава ден без да оплюе Бойко в свое предаване. И без политически недъгавите му сценаристи да открият и увековечат поредната издънка на премиера.
Но всъщност, заедно с това е един голям лизач на турски задници. Толкова голям, че горната част на езика му може да се нарече ибрик. Оставете, че издигна смелостта на Доган да каже за обръчите от фирми на пиедестал. Нито веднъж - нито веднъж този учиндолски уйо не си позволи да коментира явни случаи на антибългарщина. Искрено съжалявам, че онзиден като си почиствах компютъра затрих едно (според мен) вече ненужно писмо отпреди 4-5 години. Бях му писал писъмце, в което бях обърнал внимание на една случка, а именно изказване в национален ефир на един образ:
http://www.vestnikataka.com/?module=dis ... ormat=html
Писах му, че очаквах да обърне внимание на тази "случка" в предаването си, да вземе някакво отношение по въпроса. По него време обръщаха сериозно внимание на Сидеров по начина, по който сега обръщат на Бойко.
Е, греда. Нито обърнаха внимание на адем кенан (не заслужава главните букви даже), нито на писмото ми.
Патриот ли?
ХАХА.
БОКЛУК.
Голяма е "любовта" му към България, толкова голяма че не минава ден без да оплюе Бойко в свое предаване. И без политически недъгавите му сценаристи да открият и увековечат поредната издънка на премиера.
Но всъщност, заедно с това е един голям лизач на турски задници. Толкова голям, че горната част на езика му може да се нарече ибрик. Оставете, че издигна смелостта на Доган да каже за обръчите от фирми на пиедестал. Нито веднъж - нито веднъж този учиндолски уйо не си позволи да коментира явни случаи на антибългарщина. Искрено съжалявам, че онзиден като си почиствах компютъра затрих едно (според мен) вече ненужно писмо отпреди 4-5 години. Бях му писал писъмце, в което бях обърнал внимание на една случка, а именно изказване в национален ефир на един образ:
http://www.vestnikataka.com/?module=dis ... ormat=html
Писах му, че очаквах да обърне внимание на тази "случка" в предаването си, да вземе някакво отношение по въпроса. По него време обръщаха сериозно внимание на Сидеров по начина, по който сега обръщат на Бойко.
Е, греда. Нито обърнаха внимание на адем кенан (не заслужава главните букви даже), нито на писмото ми.
Патриот ли?
ХАХА.
БОКЛУК.
- 1
- 2
Тема "Попаднах на едно видеоклипче" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература