• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Иван Златев - специалист
Колеги искам да питам за колко мога да намеря ел. мотор около 2kW втора ръка,трябва ми за един компресор по малак мотор неможе да го върти....
tehribo - специалист
svetliopi44 написа:
30-40-50лв. макс.
в добро състояние? :?
ако намериш, някой който да има читави двигатели на тази цена, остави някакви контакти
valentino76bs - майстор
Иван Златев написа:
Колеги искам да питам за колко мога да намеря ел. мотор около 2kW втора ръка,трябва ми за един компресор по малак мотор неможе да го върти....
Монофазен или трифазен.
svetliopi44 - Чирак...
tehribo написа:
svetliopi44 написа:
30-40-50лв. макс.
ако намериш, някой който да има читави двигатели на тази цена, остави някакви контакти

Ами беше преди година, ходих с един приятел на софииския битак за да си търси мотр за фуражомелка ... намерихме американски работещ за 50лв. с таблото... аз навремето купувах такова табло за един хаспел и само за него плащах 260лв. та там може да се намерят мнго интересни неща.
valentin114 - специалист
tehribo написа:
Имам нещо предвид, но сложи скайп, мейл...че съм рисков фактор за бан и през форума може да не стане връзка.
kam34 - специалист
svetliopi44 написа:
tehribo написа:
svetliopi44 написа:
30-40-50лв. макс.

Ами беше преди година, ходих с един приятел на софииския битак за да си търси мотр за фуражомелка ... намерихме американски работещ за 50лв. с таблото... аз навремето купувах такова табло за един хаспел и само за него плащах 260лв. та там може да се намерят мнго интересни неща.
И на колко волта и херца е тоя хамериканския мотор.
svetliopi44 - Чирак...
На 220 беше , нали го пробвахме .... :lol: самоче беше много мощен за моя приятел и се отказа... тпй търсеше нещо от 1500 до 2000W макс , а тоя беше 3500W .Не помня какви обороти беше понеже въобще мен не ме касаеше , само забелязах таблто и му казах на моя човек че е скъпо.
Иван Златев - специалист
не съм оточнил трябва ми монофазен мотор около 2000W
  • 1
  • 2

Тема "електро мотор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: