Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Christo - майстор
Имам Херц ПелетСтар 30. За първа зима се топля с него. Нямам никакви забележки. Да не излезе, че му правя реклама. Перфектен котел. Ако наистина ти трябват 30KW, цената е доста по-ниска от този на 45KW. Имат представителство в София. Питай там за цени и отстъпки, защото има доста прекупвачи и цената става съвсем неприлична. Ако искаш повече подробности, пиши на лични, ще отговоря на всички въпроси. Поздрави на всички.
syncho - майстор
Добре де ти наясно ли си, че сравняваш два котела, които нямат нищо общо един с друг? Как очакваш даже да им е близка цената? Каква е цената на танграта м/у другото?
plastkomfort - специалист
Какво ви е мнението за Горелкатата Waterland монтирана на VIADRUS U22 -34,9 Кв.?
Искам да попитам експертите,какво е тяхното мнение за пелетен котел KOZLUSAN KOZ 25
filmatoplo - майстор
Ватерланда -бива , но монтирана на Виадруса ще гори малко повече -понеже котела е почти едноходов :wink: , виж ако се монтира на стоманен котел разновидност на триходовия Дакон по-бива , такива са -Юнкерс , Бош , Будерус . :wink: Ватерланда си има и оригинал котел , но не знам до колко киловата беше :wink: .
Ако се сложат плочите който предлагат ЕРАТО за този котел ?
toni.gruncharov - напреднал
peletko написа:
plastkomfort написа:
Ако се сложат плочите който предлагат ЕРАТО за този котел ?
Определено с плочите се вдига КПД на въпросния котел при работа с пелетна горелка , но не повече от 75% - 78% ....държи относително висока температура на димните газове , по принцип не е удачно решение за пелети

Колега , ако го имаш наличен си го ползвай без да слушаш никой. Моя е същия и сам доволен. По горе в темата съм споделил мнение по подробно за Виадруса. Даже с риск да убидя някого тук котела се справя според мен доста добре.
Да имам го котела и затова се интересувам.

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: