• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Ronin - специалист
МИ не е точно така.....дали зоната е тампер или за охрана през самия пир тя си е зона като нормална зона и няма как един път съпротивлението да е последователно а на другата зона паралелно !
lz1wvm - специалист
Nimi написа:

И като прекъсна захранването на датчика какво става ?!?!?! Никаква реакция от алармата!

ГОЛЯМА ИЗЛАГАЦИЯ :lol:
Nimi ако не си забелязал до сега,релето е нормално затворенои под напрежение при несработил датчик.Ако захранващото напрежението се прекъсне контакта е нормално отворен....хората са го измислили. :-D
Nimi - специалист
lz1wvm написа:
Nimi написа:

И като прекъсна захранването на датчика какво става ?!?!?! Никаква реакция от алармата!

ГОЛЯМА ИЗЛАГАЦИЯ :lol:
Nimi ако не си забелязал до сега,релето е нормално затворенои под напрежение при несработил датчик.Ако захранващото напрежението се прекъсне контакта е нормално отворен....хората са го измислили. :-D
@lz1wvm... определено! Но ronin май не е наясно с това. Прочети добре цитата от него който съм постнал.
Nimi - специалист
Ronin написа:
МИ не е точно така.....дали зоната е тампер или за охрана през самия пир тя си е зона като нормална зона и няма как един път съпротивлението да е последователно а на другата зона паралелно !
А тройно балансираните зони?
valentin114 - специалист
Уж бях спрял да пиша...проврка на ток /сканиране/ в линията? Надявам се Плодивчанина да отговори.
Ronin - специалист
Я прочети ти по горе......написъл съм обичайните,......Какво значи тройно балансираните,питам защото явно не ти е ясно че DEOL са три прозорачни компаратора.....имаш две съпротивления последователно и три състояния между тях...!Обаче не са тройнобалансирани .......
Ronin - специалист
valentin114 написа:
Уж бях спрял да пиша...проврка на ток /сканиране/ в линията? Надявам се Плодивчанина да отговори.
Пловдивчанина ще ти отговори ако успееш да формулираш поне един смислен въпрос !Аз обаче си мисля че снега при вас е повече и си прекалил с виното !
valentin114 - специалист
ОК, на по-разбираем език: ток в линията на покой=на колко?...ако се увеличи-какво, а, ако тръгне надолу-какво?
Nimi - специалист
Ма ти вярно не си в час за какво става дума...

Говоря ти за линия с три балансни резистора!
Ronin - специалист
И ти ли пиеш в момента !
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15

Тема "DSC или Paradox" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: