• 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
batkotony - специалист
BARD написа:
И аз да питам това ли е онова дето някои питаше какво е това и от какво се прави. :lol:
Баси колко тънко се самоизчетка... :lol:
Твоя ли е това?Кажи може ли да се демонтира за да се мие примерно?Идеята е много добра,браво! :-D
BARD - специалист
Показвам идеята а огнището е доста грозно за да е мое .
Да може да се демонтира и да се почиства .
filmatoplo - майстор
Мобилен с дръжки по ми харесва , кеф ти в къщи , кеф ти в гората :partyman: За приложенията му , ами на пистата в Пампорово ще си номер 1 -ако се ползва за шейна :-D .
BARD - специалист
filmatoplo написа:
Мобилен с дръжки по ми харесва , кеф ти в къщи , кеф ти в гората :partyman: За приложенията му , ами на пистата в Пампорово ще си номер 1 -ако се ползва за шейна :-D .
Ами намери си едно и пробвай може и да ти хареса на пистата на Пампорово. :-D
filmatoplo - майстор
Това с пързалянето съм го правил със знак -забранено паркирането :wink: като дете .За Валандъра ей сега ще го пробваме за кеф с приятели , къде им споменах -казах им , материала от вас :partyman: .
BARD - специалист
filmatoplo написа:
Това с пързалянето съм го правил със знак -забранено паркирането :wink: като дете .За Валандъра ей сега ще го пробваме за кеф с приятели , къде им споменах -казах им , материала от вас :partyman: .
Успех във пързалянето. :)
batkotony - специалист
filmatoplo написа:
Аз си го представих на сглобка,така че да може да се слага и на пиростията,за това се изкефих така.Иначе и на мен не ми приляга да е фиксиран,ще пречи когато не се ползва...
peterdimov - специалист
Колеги,аз сега се замислих,че ако на валандъра се сложи капак направен от друга брана и се покрие с въглени ще пече като фурна.Ако някой е пробвал нещо такова да не се стеснява да сподели.
BARD - специалист
Е това е идея взимаш два валандъра всеки с диаметър поне 1 метър захлупваш единия върху другия и пеща ти е готова.
Браво само да не забравиш да разпробиеш единият за да дишат въгленчетата. :-D
Окака Чука - специалист
peterdimov написа:
Колеги,аз сега се замислих,че ако на валандъра се сложи капак направен от друга брана и се покрие с въглени ще пече като фурна.Ако някой е пробвал нещо такова да не се стеснява да сподели.

Тоя номер го правих преди 7-8 години.
Бяхме се събрали за нова година в една БАШ селска къща с голямо огнище.
Всички носим кори за баница, яйца, сирене и т.н. ама нямаме фурна, а само пийенйе :-D
Та по същество... В едната тава баницата, а от горе друга тава като капак.
Заринах ги в жаравата изцяло и след 20-на минути, ела да видиш какъв специалитет стана :eg:
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: