Мнения и въпроси за хола
Matchless - специалист
greengara написа:
разбиратели много, пари ми дайте пък да видите

ето какво си спретнах аз

ако има забележки ще ми е интересно да ги чуя
Много ми харесва, бих се чуствала супер на такова място, изчистени линии, семпли основни цветове, може би още един аксесоар като акцент в по-агресивен цвят като подноса на масичката.
Единствено от практична гледна точка, този тъмен и лъскав под и тази бяла, бяла мека мебел ще се поддържа трудно, но пък може би, който може да си го позволи ще си има и чистачка :-)
Matchless - специалист
Да добавя и барбекюто:

Прикачен файл

S2020082.JPG
Барбекю
S2020082.JPG (37.05 KиБ) Видяна 8154 пъти
Matchless - специалист
greengara написа:

ето какво си спретнах аз

ако има забележки ще ми е интересно да ги чуя
Много интересно, вчера си купих идеален дом и там същата картинка, показана от различен ъгъл, дори оранжевата купа си беше на масичката.
greengara - напреднал
Много интересно, вчера си купих идеален дом и там същата картинка, показана от различен ъгъл, дори оранжевата купа си беше на масичката
.

Първо - НИКЪДЕ не съм казала че това е у нас или че дори е истинско - ако нямате диоптри ще видите с просто око че е компютърно изображение а не реално (е, иконата и Юкселчето съм си ги сложила за разкош)

Второ - изводът е че има и други "ползватели" на интернет на снимки , но аз поне не ги продавам

ето ви линка и си правете изводите за тези които ви продават готови интернет изображения като свои снимки

http://www.yankeedownload.com/software- ... iqbne.html
Matchless - специалист
greengara написа:
Много интересно, вчера си купих идеален дом и там същата картинка, показана от различен ъгъл, дори оранжевата купа си беше на масичката
.

Първо - НИКЪДЕ не съм казала че това е у нас или че дори е истинско - ако нямате диоптри ще видите с просто око че е компютърно изображение а не реално (е, иконата и Юкселчето съм си ги сложила за разкош)

Второ - изводът е че има и други "ползватели" на интернет на снимки , но аз поне не ги продавам

ето ви линка и си правете изводите за тези които ви продават готови интернет изображения като свои снимки

http://www.yankeedownload.com/software- ... iqbne.html
Цитирам предишен твой пост:
"ето какво си спретнах аз
ако има забележки ще ми е интересно да ги чуя"
Не се обиждай! Естествено забелязах, че това са рендери, но останах с впечатление, че са комбинирани от теб, затова се изненадох от снимката в Идеален дом, където предполагам не биха се осмелили да публикуват чужди проекти. Ето и един линк към интересен сайт с проекти: Dibla
Matchless - специалист
sanita написа:
Няма снимки на санитарните помещения.

Прикачен файл

make_thumbs.jpg
Скай бар отвътре
make_thumbs.jpg (14.44 KиБ) Видяна 6584 пъти

Прикачен файл

Покрив пред Скай бар.jpg
Покрив пред Скай бар.jpg (13.19 KиБ) Видяна 6584 пъти

Прикачен файл

Скай бар отвън.jpg
Скай бар отвън.jpg (17.49 KиБ) Видяна 6584 пъти

Прикачен файл

Скай бар.jpg
Скай бар.jpg (21.3 KиБ) Видяна 6584 пъти
Matchless - специалист
Продължение

Прикачен файл

Фитнес.jpg
Фитнес.jpg (18.52 KиБ) Видяна 6564 пъти

Прикачен файл

Баня към фитнеса.jpg
Баня към фитнеса.jpg (13.59 KиБ) Видяна 6564 пъти

Прикачен файл

Сауна 2.jpg
Сауна 2.jpg (17.7 KиБ) Видяна 6564 пъти

Прикачен файл

сауна.jpg
сауна.jpg (14.24 KиБ) Видяна 6564 пъти

Прикачен файл

Душ сауна.jpg
Душ сауна.jpg (15.92 KиБ) Видяна 6564 пъти
Matchless - специалист
Matchless написа:
Продължение

Прикачен файл

Баня ІІ етаж 2.jpg
Баня ІІ етаж 2.jpg (11.96 KиБ) Видяна 6555 пъти

Прикачен файл

Баня ІІ етаж.jpg
Баня ІІ етаж.jpg (16.4 KиБ) Видяна 6558 пъти

Прикачен файл

Тоалетна І етаж.jpg
Тоалетна І етаж.jpg (13.78 KиБ) Видяна 6558 пъти
FMaster - специалист
станало е страхотно, я снимай покрива-тераса по-подробно ... и аз искам да ис направя такъв да го разгледам ... може и да си открадне нещичко от проекта ... мерси предварително!
Matchless - специалист
FMaster написа:
станало е страхотно, я снимай покрива-тераса по-подробно ... и аз искам да ис направя такъв да го разгледам ... може и да си открадне нещичко от проекта ... мерси предварително!
ОК. За съжаление парите не стигнаха за по добра настилка. Майсторите, които правиха "скай бара" и парапета оплескаха хидроизолацията, а тя е с посипка и няма изчистване. Върху по-голямата площ е поставена от изкуствената трева (за плаж), а пред вратата на помещението е направена площадка от бяла мозайка, за шезлонги, масички и чадъри. С плочки естествено щеше да стане много по-добре, но пък никога не е къно :). Спокойно може да се постави и подвижен басеин, водата от покрива се събира от воронките в скрити в кутии от фибран тръби до резервоар под земята, а от там се захранва напоителната система, при липса на дъжд се задейства и кладенеца, а при много продължителна суша вече и ВиК.

Тема "Трапезария" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: