Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
valentin114 - специалист
kraki, изключваш ли варианта със сигнално-охранителна централа? Не рекламирам такава техника, работя в друга област.
valentin114 - специалист
Мога да помагам, имам монтирана на вилата...датчиците са друг тип....но съвместими. И не е цифра /80-100 ако е цифра за теб.../ :?
mitko414 - специалист
Виж тези райбери, поне цената им е добра, слагах наскоро такива, по два на прозорец, стигат до металния профил. Боядисах ги първо в бяло, става задоволително. Тези турските са по 15 лв парчето и мисля, че са по-добри.

Естествено, ако има и СОТ е прекрасно. Райберите няма да ги спрат, само ще ги принуди са вдигнат повече шум, евентуално...
MASTER - специалист
stiv1961 написа:
Каква е дограмата? Малко невероятно ми се вижда да се отвори ПВЦ прозорец имайки предвид многоточковото заключване :?
Безгрижно е, ако взломаджията познава системата,даже може да го направи почти без последствия за дограмата

Същото важи и за по голямата част от стъклените врати на магазинте.

Има противозломен обков - полезен е дотолкова, до колкото няма как да влязат докато спиш.

Иначе както каза някой - пред козия крак всички са равни.

На мой клиент преди време взломиха ПВЦ входна, с доста сериозен усилващ профил с 2мм дебелина с сглобки, затворен на кутия и допълнително оребрен.
И то с зверско напъване от страната на пантите, които също бяха масивни. Напъвали са докато счупят ъгъла на крилото.

Всичко това защото клиента разправял пред комшиите си, че си е поръчал стъкла, които не се чупят :lol: :lol: :lol: ( некъв измислен триплекс четворка ли беше, тройка ли, не помня вече)
valentin114 - специалист
Нали не се опитвме да опазим Цар Киро от взломаджии, а редова съфорумничка, какъвто съм и аз :?/за кой ли път?/
comunikator - специалист
Слагаш противозломен обков така наречения СЕКЮРИТИ ОБКОВ!
tarlyo - специалист
Пусни една снимка на сегашния обков и ще ти кажа какво трябва да се смени.
Цена 100-120лв ми се вижда дооооста голяма за 1 обков.
comunikator - специалист
Сигения или Мако секюрити обков за прозорец 65-70лв

Тема "СПЕШНО ПОМОЩ ЗА ПВЦ ДОГРАМА ПРОТИВ КРАДЦИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: