Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
jekasus - майстор
Владо какъв смисъл да ползва тази вариант? Трябва му 1 метър ппр-тръба и 3-4 колена, извода си го има. Два лева за материали.
VLADO66 - майстор
Ми aко нямa поялник-и aз си мислих зa PPR,aмa с трислойнaтa взимa 2 aдaпторa пaрчe тръбa и зa 2мин. e готов.
vladilen - специалист
какво и е особенота на точно тази структура за вграждане? Другитеж структури не са ли същите? Виждам, че цената им варира от 220-600 лева...
има 2 вида най-общо
- за монтаж в пода и стената
- за монтаж само в пода (за стени сухо строителство) и в твоя случай също
мисля че на втория вид цените са >300
vladilen - специалист
jekasus написа:
Владо какъв смисъл да ползва тази вариант? Трябва му 1 метър ппр-тръба и 3-4 колена, извода си го има. Два лева за материали.
за това иде реч
jekasus - майстор
Никой освен него не знае, кой ще му прави баня и тоалетна. :-D
ivanvasilev1970 - специалист
jekasus написа:
Никой освен него не знае, кой ще му прави баня и тоалетна. :-D
Аз ще си я правя.. Дайте ми подробности за осъществяването на двата варианта с твърда връзка. Ако може снинки [-o< .
И все пак какви са рисковете ако казанчето на вградената структура е с мека връзка?
рашкета - специалист
Никакви меки връзки или трислойна тръба отзад.Намираш някой да ти ги залепи за 5мин. и си спиш спокойно.
Снимки, снимки на кое? Ето как изглежда ....

Прикачен файл

Str.jpg
Str.jpg (34.11 KиБ) Видяна 2492 пъти
VLADO66 - майстор
Рашкета,имаш 2 адаптора с резби,3-4 колена, метър тръба,труд-по евтино ли ще излезе.Какво им има на PE-AL-PE -човека вижда какви адаптори и колко тръба му трябва,отива в специализиран магазин,пита някой разтропан продавач как да направи връзките и това е.
ivanvasilev1970 - специалист
И все пак какъв е недостатъка ако е свътзано казанчето с мека връзка?
radius - майстор
Чакай аз да ти отговоря. Меките връзки имат свойството да протичат ( разбира се ненадейно) рано или късно.

Тема "Разположение на таолетната чиния в банята???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: