Всички имаме коли, нали ?
stiv1961 - майстор
Какво ще кажете за това устройство? Вярно ли е всичко за него или поредния рекламен трик- като устройството за пестене на енергия например?
http://www.topshop.bg/mighty_jump_start ... rp=6&pcs=1

Прикачен файл

682281_Mighty_Jump_product_6_big.jpg
682281_Mighty_Jump_product_6_big.jpg (24.32 KиБ) Видяна 5644 пъти
velsi - Почетен майстор
Много ясно. Само като чуеш Top Shop....
novgradski - специалист
...все си мисля,че е като "допълнителен"акумулатор,който "помага"на този който е в автомобила.
Защото много от старите акумулатори им е "трудно"паленето, а като се "възбудят"- през деня няма проблем....временно се отлага купуването на нов акумулатор(но пък трябва да си "го" купиш).
...и на новия може да помага - но дали си струва...
...може да има и друга "магия".
Gadnyara - специалист
Идеята е да се позареди стандартния акумулатор чрез красива кутийка.. с батерия вътре.
Само, че от какъв напън човек ще си купува втори (в пъти по-маломощен) акумулатор, вместо да обслужи или подмени основния?
Напълно безсмислено изделие...
velsi - Почетен майстор
Да бе, ще подпомогне акумулатора през гнездото на запалката! Как ли пък не! Добре че не са го направили по bluetooth. :-D
ditronix - специалист
Да бе ,и с това тъничко кабелче,като на слушалките ми =D> Ще подпомогне изобретателните мошенници-69 кинта ли,колко беше беше там...
stiv1961 - майстор
Някъде в рекламите казваха, че животът на тази машинка е колкото живота на един автомобилен акумулатор- около 5 години. Значи купувайки си го почти купувам още един акумулатор/ предвид цената му/ и какво става после- сувенир :-D Егати, сами си правят антиреклама
Chefo77 - майстор
Една позната го е взела (т.е. позната на познат, но няма значение) за едно Поло ... мисля 1.0 или 1.2, че и свършил акумулатора. Зареждат джаджата на друга кола и после на нейната. При топъл мотор няма грижи - пали. Ама на топъл мотор и без него пак пали. Като е студен мотора - никаква файда.
И так в общей - файда йок.
stiv1961 - майстор
Такива стоки трябва да ги забранят със закон. Между другото тази вечер в новините споменаха нещо за торент-тракерите и некви стоки ама не разбрах много, че го хванах накрая.
fox_vt - майстор
В интерес на истината аз използвам успешно този принцип на устройството обаче като всяко такова нещо и тук има едно НО.Използвам липо пакет който може да даде 110А за 10 сек който се свързва ръчно със букса към 6 кв кабели които пък минават през шалтер от стартер и накрая отиват директно в стартера.Фатката е не да бая да акумулатора а да му помогне във даването на стартовия ток който е нужен,двигателя разбира се е 1,9 ТДИ :-D .Идеята е да изкарам тая зима и наесен да си купя нов акумулатор и евентуално да ъпгрейтна тази система да помага на акуто при температури под -5-10 градуса.

Тема "Майти Джъмп - поредния балон или истина?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: