Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
iliaelite - помощник
Пробвал съм с друг лаптоп,друг кабел и със същия кабел и няма проблеми тв има звук.Проблема на 100% е в лаптопа ми.Някои може ли да ми каже какви настроики да променя за да тръгне звука. :? :? :? :? :? :? :?
Последна промяна от iliaelite на пет фев 03, 2012 7:04 pm, променено общо 4 пъти.
Johny - майстор
Да!
Последна промяна от Johny на ср фев 01, 2012 11:55 pm, променено общо 1 път.
sstefanov - майстор
Зависи за колко пари. За под 600 лв има по-добри телевизори.
Не е FullHD!
c5pro - специалист
резолюция 1366 X 768 не е FullHD
това ще ти създава проблени когато гледаш филми от компа през HDMI входа.
ако ползваш телевизора за монитор през PC входа,образа е перфектен.
няма слот за карта за кабелна телевизия.
затова пък звукът му е повече от перфектен,има изход за активен субуфер.
Тошиба имат добра възможност за настройка на картината, докато при Панасоник например го нямат. В момента има промоция в Карфур Full HD Тошиба 42 инча за 999 лв, може и безлихвен кредит (от утре започва). Ние след щателно проучване избрахме Тошибата пред Сони и Панасоник, но държахме да е Full HD, според мен заложи на това.

Имай предвид обаче ако ще свързваш компютъра с телевизора за да гледаш филми HD , то трябва да са достатъчни характеристиките на компютъра за да ти го възпроизведе. По-мощен процесор, поне двуядрен.
svetliopi44 - Чирак...
c5pro написа:
.
И за какво му е като в София само един оператор предлага такава опция и той е с малък раьон на покритие ... тук е БГ... :sad:
Johny - майстор
c5pro написа:
Моят има и файда - йок!
c5pro - специалист
svetliopi44 написа:
c5pro написа:
.
И за какво му е като в София само един оператор предлага такава опция и той е с малък раьон на покритие ... тук е БГ... :sad:

да бе верно за какво ли му е?тъпия японец е сложил слота за украса и ние тук у бг не знаем за какво служи.
сигурно булсатком го има само в софия и то с мнооого малък район на действие.
svetliopi44 - Чирак...
Аха значе да си пише в сметката и Булсат много умно... а и аз незнам дали въобще ще тръгне тяхна карта на телевизора... както и на Вива ком и на всички кабелни оператори картите не стават.
Krelion - специалист
iliaelite написа:
Toshiba 32EL834G помощ :partyman:
Не.

Тема "Toshiba 32hL833G купих си кабел hdmi но няма звук от тв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: