Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Chefo77 - майстор
svetliopi44 написа:
Аха значе да си пише в сметката и Булсат много умно... а и аз незнам дали въобще ще тръгне тяхна карта на телевизора... както и на Вива ком и на всички кабелни оператори картите не стават.
Говориш наизуст.
МСат стават.
Картите не са като тези, които пъхаш в приемника.
c5pro - специалист
svetliopi44 написа:
Аха значе да си пише в сметката и Булсат много умно... а и аз незнам дали въобще ще тръгне тяхна карта на телевизора... както и на Вива ком и на всички кабелни оператори картите не стават.

и как позна че картите им не стават?булсат и виваком,че и останалите оператори предлагат карти за DVB слот.това,че ти не знаеш не означава - не става.
svetliopi44 - Чирак...
Добре, от 100% 2% стават ... са остава човека да се и мести в раьон в който има М сат...

Не му трябва кларта поне на този етап.... а като му потрябва телевизрите вече ще са на години пред тези на кйто гледаме сега.... така е в бг.
Аз исках от Близу карта и казват че без приемник НЕ става ... Същото е и във Вива ком...
Единствен в Сфия само НЕТ 1 предлагат тая пция н са в определен раьон ... а аз лично Бул сат не бих си слжил ... имат малко HD програми.
svetliopi44 - Чирак...
c5pro написа:
svetliopi44 написа:

и как позна че картите им не стават?булсат и виваком,че и останалите оператори предлагат карти за DVB слот.това,че ти не знаеш не означава - не става.

Познах като съм им ходил в офисите и сам ги питал ... :lol:
Май ти не знаеш :lol:
Chefo77 - майстор
svetliopi44 написа:
Добре, от 100% 2% стават ... са остава човека да се и мести в раьон в който има М сат...

Не му трябва кларта поне на този етап.... а като му потрябва телевизрите вече ще са на години пред тези на кйто гледаме сега.... така е в бг.
Аз исках от Близу карта и казват че без приемник НЕ става ... Същото е и във Вива ком...
Единствен в Сфия само НЕТ 1 предлагат тая пция н са в определен раьон ... а аз лично Бул сат не бих си слжил ... имат малко HD програми.
Е разбира се, че ще ти кажат, че не стават! Нали трябва да им ползваш тъпите приемници (както на всички оператори де) и да им плащаш за това.
Само за картата абонаментът е смешен.
Освен това има и други варианти, клиент ми предложи такава карта - занимава се с разкодиране на платени канали :wink:
Имам клиент с 4 телевизора с такива карти, всичките на МСат. Не им правя реклама, просто е възможно. След като те имат, защо и БСК да нямат?
svetliopi44 - Чирак...
Ами на мен приемника ми го дават безплатно с догвр и псле им го връщам ако се откажа.
Казаха ми че техните карти са кодирани за техните приемници и не става да се слагат в телевизора.
Аз иначе съм си решил въпрса с телевизията ,но ме дразни защо винаги изоставаме от другите ... хората прават телевизори с такава възмжност , а ние трябва да им се молим да им плзваме услугите , ако разбира се ги предлагат.
ditronix - специалист
И кой ПАНАСОНИК няма възможност за настройка на картината? Какво да и настройваш на една добра "картина"? Аз като съм ходил в художествени галерии никъде не съм видял копчета,с които мога да настройвам картините! Само искам да кажа,като се избира телевизор,настройките му трябва да са "фабричните"-т.е. средни стойности. Всичко друго е магия и заблуда!
В Русе сме на Нетъуркс - интернет доставчик с цифрова телевизия. Като бяхме със старият телевизор ползвахме приемник за цифровата, гледахме и кодираните програми. Сега като взехме този върнахме цифровото устройство и ни дадоха CAM карта, която си е пъхната в слота и гледаме пак кодираните канали, разните там HBO -та и другите кодирани. Така не ми се мотаят допълнителни кабели.
c5pro - специалист
ПростоАз написа:
В Русе сме на Нетъуркс - интернет доставчик с цифрова телевизия. Като бяхме със старият телевизор ползвахме приемник за цифровата, гледахме и кодираните програми. Сега като взехме този върнахме цифровото устройство и ни дадоха CAM карта, която си е пъхната в слота и гледаме пак кодираните канали, разните там HBO -та и другите кодирани. Така не ми се мотаят допълнителни кабели.

Колега ще те помоля това пак да го обясниш за да може svetliopi44 да те разбере.ама по простичко,по подробно и ако може, и приложен чертеж - като на първокласник.
svetliopi44 - Чирак...
c5pro
Аз те каня да дойдеш да го обясниш това хубаво и бавно като на дете в децка градинка в офиса на Blizo и Viva com.
Пък ако искаш и по-сложничко им го обяснявай виждам, че си капацитет и ги разбираш. :-D

:lol:

Тема "Toshiba 32hL833G купих си кабел hdmi но няма звук от тв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: