• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 315
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
niki_nadj - специалист
Имам Дакон Ера с горелка GP 20+/25.Използвам пелети на производител от с.Джурово " Еко Плам Продукт". Доволен съм горят добре, неправят шлака и имат малко остатъчна пепел. На цена са приемливи - според сезона.Използвал съм за проба пелети на " Екотекника " -Свищов, производител от с.Малчика до гр.Левски , от с. Бели Осъм - Троянско.Нямам оплаквания и от тях.
Колкото за Румънските пелети не съм ги ползвал ,но наближава и това време ... моите са на привършване.Може да се включа и аз при евентоален внос на колеги по гориво -зависи от крайната цена.
gizdo - специалист
Помощ колеги,
има голяма вероятност съботно- неделно да махам горелката и да слагам скарата за въглища, която не е ползвана досега... Котела го взех специално за горелката. Дотогава ще имам пелети, а в София в момента не мога да намеря никъде, дори в Баумакс нямат.
Някой ако знае къде мога да намеря и да купя пелети (цената не е от значение), нека да пише или на лични.
Поздрави,
sensi - специалист
Гиздо вчера съм обиколил цялото околовръстно за пелети, наистина няма никъде. Намерих на топливо на сточна гара, но взех последните 15 чувала. А цената беше убиствена - 7 лв на чувал. Има едно топливо на околовръстното до разклона за Бояна, там казаха че ще докарват за днес, но не съм ходил. Както писах на предния пост има само румънски пелети. Явно наистина ще се организира внос на Румъния лятото.
gizdo - специалист
sensi написа:
Както писах на предния пост има само румънски пелети. Явно наистина ще се организира внос на Румъния лятото.
В момента и румънски няма, навсякъде чакат "камиона" :sad:
gizdo - специалист
gizdo написа:
sensi написа:
Както писах на предния пост има само румънски пелети. Явно наистина ще се организира внос на Румъния лятото.
В момента и румънски няма, навсякъде чакат "камиона" :sad:
Камиона дойде. Ще се спи спокойно и на топло. :supz:
LazarGanev - "Велик майстор"
Е и? Какви са? Цена?
gizdo - специалист
LazarGanev написа:
Е и? Какви са? Цена?
Румънски са, като тези в Баумакс. Цената е 500лв. за тон, спекулират здраво, но бяха единствените, на които им пристигна товара. Знам за още 3 фирми, които чакат румънски пелети, но заради пътната обстановка им закъсняват доставките.
Bah maamu! Да зема да туря едни 20т в склада и да ги пусна през янувари с 200-250лв марж, а? :shock: :supz: :rock: :проба:
gizdo - специалист
LazarGanev написа:
Bah maamu! Да зема да туря едни 20т в склада и да ги пусна през янувари с 200-250лв марж, а? :shock: :supz: :rock: :проба:
И 100 тона да турнеш в склада няма да сгрешиш. Аз лично нямам сухо място за повече от 2 тона и отсега го мисля как да складирам за другата зима.
Само дето не съм гьонсурат :finga: [-X
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 315

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: