• 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
batkotony - специалист
Темата е "Как новак да боядиса качествено".
25th Hour написа:
С линкове и говорене няма да стане... междувпрочем оправдано ли е да се боядисва велосипед с толкова прецизна подготовка и материали след като всичко може да замине за едно падане...
borkata3000 написа:

25th Hour,
тя и жената се гласи 2 часа пред огледалото да иде на дискотека, ама после за 30 минути замязва на кървавица.
stiv1961 - майстор
ginev написа:
лошото е че времето на послидак беше топло и неблагоприятно за сошене
дупчици не трябва да има.
дупче се 1ден и край,вентилатор не ти трябва само влошава .слагай ги във фризера.
и СВВИНСКО И СЛАНИНА НИКОГА ,И ДЕТЕ СА МАЗНИ (ГРАНЯСВАТ)ПРИ ПО ТОПЛО.
НАИ ДОБРЕ Е ПО СУХИ МЕСА И ПО МАЛКО МАЗНИНИ СЪХАТ БЪРЗО И БЕЗ ПРОБЛИМ.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ.
toni_g79 - специалист
genata6 написа:
Здр за да не пиша нова тема се възползвам от старата ... от одавна търся светеща боя (Фосфорна боя) при дълък престой на слънце да се зарежда и свети ... Уви бях някаде чел май някаде за такава боя купена от М. Бриколаж ...
Та такава боя ,вече не е предлага там а аз искам в по големи количестава и да е водоусточива от сорта на блажна боя ... къде мога да купя в Бг или да поръчам ... Видях сай в нета за нъкаква фирмата е в Украйна ...
stiv1961 - майстор
fox_vt написа:
По темата да можеш ако не си с две леви разбира се,накратко стъпките са следните-намираш права широка отвертка,секач от автоматична ножовка или длето като най хубаво става с секача и още един човек.От долната страна на стъклопакета имаш пласмасова лайсна подпъхваш леко секача в средата на просореца и без да отпускаш натиска дърпаш на горе докато отщипе,много е важно да не отпускаш натиска към стъклото със секача че може да отплесне и чао стъкло.След като махнеш долната лайсна махаш и двете страничните и като извикаш помощника да подпира стъклопакета махаш и горната.Преди да смъкнеш СП забележи къде са подложките от четирите страни за да можеш после да го сглобиш.Слагането на новия СП е по обратен ред като внимаваш К стъклото да е отвътре то си пише на етикета.Защипването на лайсните става с малко парче летва или трупче и чук,като подпираш трупчето на лайсната и го държиш колкото се може по близо до стъклото чукаш с чука.Трябва да внимаваш да не удариш стъклото и ако лайсната не иска да защипе някъде значи ти се е изместила подложката,сваляш лайсната наместваш и пак пробваш.Това е с две думи аз сам съм се учил и да ме извиняват тези които се занимават с това ако съм объркал някой термини.Иначе аз също съм със троен стъклопакет обаче щом дограмата ти е с двоен не можеш да сложиш троен без смяната и.
Майтапчия :-D
LazarGanev - "Велик майстор"
torbalan написа:
Заплатата ми е добра, за което много пъти ме е било яд :)
bulhomes2 - майстор
Стефко написа:
... Тук е форум НАПРАВИ САМ. За професионалистите си има друг форум. Тук всички сме аматьори. Винаги съм бил против разни фирмаджии или професионалисти да се подвизават тук.
inspo - майстор
mir4oto написа:
... А има и нещо друго топлата вода зимата замръзва много по - лесно от студената.
Както пише в подписа на един колега- винаги може да научиш нещо ново :-D

http://napravisam.bg/forum/viewtopic.ph ... 7&start=20
jekasus - майстор
inspo написа:
mir4oto написа:
... А има и нещо друго топлата вода зимата замръзва много по - лесно от студената.
Както пише в подписа на един колега- винаги може да научиш нещо ново :-D

http://napravisam.bg/forum/viewtopic.ph ... 7&start=20
Эффект Мпембы :-D
Окака Чука - специалист
clio_1 написа:
Здравейте
Днес сутринта разбрах че ми е замръзнал разширителния съд, въпреки че е с антифриз, става дума за камина с водна риза отворена система.
За момента не ми създава проблеми, но като цяло температурата която си позволявам да поддържам сега е 90-95 градуса.
Голяма ли е драмата (да му духам ли да се размрази) или да не му се шашкам толкова
:censored: :censored: :censored: :error:
Pooh - майстор
ijs написа:
гипсокартонът е покрит с хартия, която предотвратява появата на мухъл! Това е ясно на всички...
Всеки, на когото му е избил мухъл на тапетите - да ходи да прави рекламация - дали са му някаква имитация на хартия! :-D
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: