Преди малко бащата ми звънна,че бойлера не загрява.Монтиран е в къща и за да не замръзва е оставена водата на тече на тънка струйка.Днес водата е спирала за около 2 часа и понеже няма никой през деня в нас е нямало кой да го изключи.Той ми обясни ,че на ключа за включване на бойлера му свети лампичката,а някаква индикаторна лампичка до самия ключ преди е светела,а сега не свети.Всичко това се установява след като се прибира и разбира,че водата е спирала.Оттогава бойлера не загрява само му свети лампичката на ключа.Аз мисля,че се е задействала защитата,но след като му обясних къде да я търси той уж я е изключил ама пак същото се получава не загрява.Бойлера е нов на 3 месеца,но в тоя студ едва ли някой ще го види от магазина,още повече трябва да пътува 30км до нас.Така,че всяка идея какво да очаквам или направя е дошла добре.
п.с.Търсих в търсачката,но не открих това,което ме интересува.Извинявам се ако темата не за тук.
п.с.Търсих в търсачката,но не открих това,което ме интересува.Извинявам се ако темата не за тук.
Последна промяна от rqhovo на съб фев 04, 2012 5:29 pm, променено общо 1 път.