Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Тани - модератор
Смени си заглавието от първото мнение в темата!

viewtopic.php?f=9&t=20730

8.Когато отваряте нова тема или задавате въпрос, изберете по възможност кратко заглавие, максимално добре характеризиращо естеството на темата. Не озаглавявайте темите с безсмислени заглавия, като "Въпрос" ,"Моля за съвет","Помогнете" или "Имам проблем". Заглавието задължително трябва да бъде изписано граматически правилно.

Иначе темата отива в коша!
slavkovrr - напреднал
Благодаря на всички който се включиха по темата =D> Отосно това, дали радиаторите са италиански, незнам как познавате, но доколкото си спомням, в сайта на фирмата която ги предлага, имаше сложени сертификати за качество.

И едно извинение към модератора! :? Иска да си оправя заглавието, ама нещо немога да се справя :shock: Помогнете, как ставаше да се върна там, защото грешката е неволна, от бързане е :wink:
Тани - модератор
Е щом се извиняваш ти го оправих :wink: . Не , че не можех още в началото , но ми се иска всеки , който пуска нова тема да уважава съфурмците и да напише поне заглавието правилно!
slavkovrr - напреднал
[quote="Тани"]Е щом се извиняваш ти го оправих :wink: . Не , че не можех още в началото , но ми се иска всеки , който пуска нова тема да уважава съфурмците и да напише поне заглавието правилно![/quote]
Много благодаря =D> за помощта, и както писах, грешката е от бързане. И вчера съм допуснал такава, която я видях, чак сега. :cry:

Тема "От къде да купя евтини алуминиеви радиатори?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: