Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
fox_vt - майстор
Отиваш в магазин за лев и си купуваш безжичен звънец за 5-6 лв като гледаш вътрешното тяло да е за контакт.След това от магазин за ел части си вземаш някое подходящо микроключе колкото по малко толкос по добре.Монтираш го на вратата на незабележимо място и свързваш двата му кабела със бутона на безжичния звънец,като го скриваш някъде.При отваряне на вратата задейства микроключа той затваря веригата на бутона на звънеца и при тебе става какафония,скачаш и пребиваш гадта дето е в мазето и лягаш да си продължиш съня.
valentino76bs - майстор
fox_vt написа:
Отиваш в магазин за лев и си купуваш безжичен звънец за 5-6 лв като гледаш вътрешното тяло да е за контакт.След това от магазин за ел части си вземаш някое подходящо микроключе колкото по малко толкос по добре.Монтираш го на вратата на незабележимо място и свързваш двата му кабела със бутона на безжичния звънец,като го скриваш някъде.При отваряне на вратата задейства микроключа той затваря веригата на бутона на звънеца и при тебе става какафония,скачаш и пребиваш гадта дето е в мазето и лягаш да си продължиш съня.
+1 ...само че бързо заминават батериите на предавателя/бутона/.
c5pro - специалист
fox_vt написа:

като отиде в мазата да си вземе ракийка,жаната горе може да подлудее от настъпилата какафония. :rolleyes:
shodan - специалист
valentino76bs написа:
fox_vt написа:

така е,неприятна е работата с батериите. в мазата има точец от кутията за осветление може да се вземе.алармата става уязвима ако няма ток,но това не е проблем според мене.въпроса е като се върне тока да не почне какафонията :-D
nikivd - специалист
NeoBoss написа:
shodan написа:
не ми трябва сирена,искам да ги хвана :)

няма ли нещо друго освен GSM?? няма ли централка която праща сигнал на определени вълни до приемник,който пиука при мене,но не и в мазето??
ми сирената си я слагаш у вас бе не във мазето ... нали си на втория етаж 10 метра кабел и си готов, вече ако искаш да е безжично най евтино ти е със стар gsm не е нужно да е специално сименс ц55 :lol:
:

Явно колега не си пробвал с друг GSM. Не на всеки телефон става да набираш със постоянно натиснат клавиш. Някои телефони заспиват, при което първо трябва да се натисне някое копче да светне и чак тогава клавиш за бързо набиране. Не на всички телефони можеш да спреш входящите смси и обаждания.

Какви кабели какви сирени? Ето ти за 20лв. и си готов. http://www.steltcomputers.com/e/bezzhic ... -2647.html
fox_vt - майстор
valentino76bs написа:
fox_vt написа:
Няма такова нещо колега на моя звънец пише че издържат цяла година и то при 20 задействания на ден.Все пак ток се черпи от батерията само в режим предавател демек като се вкл,в стенд бай режим консумацията е минимална.Батерията е 12 волта и е една.Принципа е същия като дистанционното ти на колата там колко пъти си сменял батерия,аз лично само един път и нямаше смисъл даже.
valentino76bs - майстор
fox_vt написа:
valentino76bs написа:
fox_vt написа:
Няма такова нещо колега на моя звънец пише че издържат цяла година и то при 20 задействания на ден.Все пак ток се черпи от батерията само в режим предавател демек като се вкл,в стенд бай режим консумацията е минимална.Батерията е 12 волта и е една.Принципа е същия като дистанционното ти на колата там колко пъти си сменял батерия,аз лично само един път и нямаше смисъл даже.
Аз имам такъв звънец на вратата все е без батерия ,и то в бутона 12v която е.Различни марки купувам все тая.На сирената и там заминават и му изведох даже за по големи батерии поставка.Ама може от модела на звънеца да е,боклук марка.
NeoBoss - специалист
nikivd написа:
NeoBoss написа:
shodan написа:
не ми трябва сирена,искам да ги хвана :)

няма ли нещо друго освен GSM?? няма ли централка която праща сигнал на определени вълни до приемник,който пиука при мене,но не и в мазето??
ми сирената си я слагаш у вас бе не във мазето ... нали си на втория етаж 10 метра кабел и си готов, вече ако искаш да е безжично най евтино ти е със стар gsm не е нужно да е специално сименс ц55 :lol:
:

Явно колега не си пробвал с друг GSM. Не на всеки телефон става да набираш със постоянно натиснат клавиш. Някои телефони заспиват, при което първо трябва да се натисне някое копче да светне и чак тогава клавиш за бързо набиране. Не на всички телефони можеш да спреш входящите смси и обаждания.

Какви кабели какви сирени? Ето ти за 20лв. и си готов. http://www.steltcomputers.com/e/bezzhic ... -2647.html
ми незнам аз винаги сънм имал нокии няма проблем с тях ако няма функция бързо набране се ползва бутон 1 който е гласова поща ;).
кабели и сирени казвам защото е сигурно говорием за охрана тия безжичните звънънци (като и тоя който си дал) са ориблизително 10 метра коато вярвай става въпрос за 10 метра на открито а не през 2 армирани плочи (най млалко) това само ако мазето му е под неговия апартамент. Както и това на батерии не е сериозно :) ...
nikivd - специалист
Ехх па не чететее! Пише 10м обхват на обемния датчик!

Тема "Аларма против крадци за мазето" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: