В котела не може да влезе вода с температура под 60 гр , ако имаш термовентил настроен на 60 гр и нагоре   ,когато котела изтине -термовентила е затворил потока през котела , потока е автоматично само през буфера , тоест ти въобще не разбираш това .Може да отсечеш с вентил с задвижка консумацията от буфера , като задвижката на вентила се регулира чрез стаен термостат по часово
 ,когато котела изтине -термовентила е затворил потока през котела , потока е автоматично само през буфера , тоест ти въобще не разбираш това .Може да отсечеш с вентил с задвижка консумацията от буфера , като задвижката на вентила се регулира чрез стаен термостат по часово   .Айде стига съм подсказвал .
 .Айде стига съм подсказвал .

,когато котела изтине -термовентила е затворил потока през котела , потока е автоматично само през буфера , тоест ти въобще не разбираш това .Може да отсечеш с вентил с задвижка консумацията от буфера , като задвижката на вентила се регулира чрез стаен термостат по часово
 ,когато котела изтине -термовентила е затворил потока през котела , потока е автоматично само през буфера , тоест ти въобще не разбираш това .Може да отсечеш с вентил с задвижка консумацията от буфера , като задвижката на вентила се регулира чрез стаен термостат по часово   .Айде стига съм подсказвал .
 .Айде стига съм подсказвал .
.gif)