Решението към момента съм го написал по горе. И съм категорично убеден, че трябва да се направи.
Влагоуловителите са съкс,поне според мен.
В случая външните стени са изолирани с вата отвътре,което пречи да се затопли стената
За горенето също си прав, печки с добре конструирани горивни камери и правилно оразмерени комини в много малка степен биха повишили влажноста. Просто се опитвах да опиша всички възможни варианти за повишаване на влажноста, без обаче да ги подреждам по важност и степенувам. Може би наистина трябваше да ги подредя
Влагоуловителите са съкс,поне според мен.
MASTER написа:8180, съгласен съм с теб
А иначе аз предлагам да опитате за известен период да проветрявате маниашки - примерно 20 дни да се проветрява по 4-5 пъти на ден - интензивно, чрез течение за по 15 минути. Примерно - преди лягане, веднага след ставане, на обед, късния следобед. Би трябвало тогава да се усети разлика - ако се подобрят нещата вече ще е ясно че проблема е в северната стена и режима на използване на стаята.
В случая външните стени са изолирани с вата отвътре,което пречи да се затопли стената
За горенето също си прав, печки с добре конструирани горивни камери и правилно оразмерени комини в много малка степен биха повишили влажноста. Просто се опитвах да опиша всички възможни варианти за повишаване на влажноста, без обаче да ги подреждам по важност и степенувам. Може би наистина трябваше да ги подредя