Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
Виброто на Макита определено е по-добро, най-малкото защото ще е с 3-годишна гаранция. Обърни внимание на това шлайфче, много по-леко и удобно за работа.

http://tomika.bg/index.php/detail/view/708

Иначе за 150 лева можеш и ексцентър на Метабо да си вземеш.
comunikator - специалист
Може би Макитата ще си взема до няколко дни ,но предпочетох тази http://tomika.bg/index.php/detail/view/717 , а и трябва да е задължително с куфар иначе се разколебах бързо,но незнам тази дали я предлагат с куфар.
Има я и в Практикер там се ползвам с голяма отстъпка,но незнам дали от практикер ще ми дадат 3 години гаранция :?
Има един магазин на Макита в София на ул.Кукуш често минавам покрай него може и там да питам дали го имат.
Някой знае ли др модел на Макита до 150лв?
mitko64 - майстор
Снимка на Р 3180 има в сайта им, в раздел Изтегли, брошура- електроинструменти 2011 HD-Profesional. Само където съм сбъркал номерацията-3118. Сега го намирам и в Ташев- Галвинг, но цената му(690лв) направо ме зашемети.
comunikator - специалист
Хахаха щом струва 690лв няма смисъл да му търся снимката :lol:
За циркуляр4ето искам да питам какви пари е и от къде може да се вземе евентуално?

Прикачен файл

Ozcelik Alfa.jpg
1
Ozcelik Alfa.jpg (25.67 KиБ) Видяна 3618 пъти
И още едно мнение ако може да поискам относно този циркуляр bosch pts10 искам да го използвам за изработка на мебели и тъй като нямам още кой знае колко работа и стартов капитал за професионале стационарен от същият вид бих искал да знам дали ще ми върши работа за разкрой и работа с ПДЧ и МДФ ?
Ако накой има такъв или има впечатления от него нека пише!
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

Прикачен файл

p_16290400.jpg
aristokrata - специалист
Пендулата Ozcelik,алфа версията я гледах последно 930 лева без диск. Но съм сигурен,че може да се намери и за по-малко.
stiv1961 - майстор
sparky_bosch написа:
За циркуляр4ето искам да питам какви пари е и от къде може да се вземе евентуално?
Питай тук:
http://www.papagalsz.com/index.php?id=3
Доколкото виждам това е модел ,,Алфа"
aristokrata - специалист
stiv1961,сайтът вече не съществува :)
stiv1961 - майстор
aristokrata написа:
stiv1961,сайтът вече не съществува :)
Виж сега, това е фирма ,,Линк"/ Старозагорска/. Преди няколко години създадоха това дружество/ папагал :) /, не знам защо то си е тяхна работа. Лично аз редовно си кореспондирам с една от техните служителки :) и не съм чувал да са фалирали. Внасят ал. профили и аксесоари, машини и т.н. от Турция. Нека колегата се обади на посочените телефони пък ако види затруднения да ми се обади.
П.П.Значи да докладвам: В Склада в София 1/ кв. Хладилника/ имат една ,,Алфа", тук очакват камиона със стоката, но поради лошото време се бави. В товара се намират още две пендули. Цената е 908 лв. с ДДС в комплект със стяга и изцепващ плот без диск. Мисля, че не правя реклама на фирмата защото съм чувал, че те са единствените вносители на Йозчелик. Преди години и ние ги внасяхме ама...... те се оказаха по-големи :)

Тема "Ел.Инструменти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: