Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Pooh - майстор
Я, многознайко, обясни как точно си полезен с неграмотни съвети и подвеждаща информация?
Набий си едно нещо в главата - няма мой и твой начин, има правилен и всички останали. Ти очеизвадно не знаеш какви са правилните начини за работа с гипсокартон - трай си. В качеството си на какъв точно би дал каквато и да е гаранция, като не познаваш технологията, ми е чудо?
Не ми отговарай - въпросите са над нивото ти и не очаквам да ги осмислиш - пиша го за бъдещите клиенти, на такива пишман-специалисти като теб. Нека имат по едно наум кого пускат в къщите си и какво може да им се случи.
johan_76 - напреднал
Pooh написа:
Я, многознайко, обясни как точно си полезен с неграмотни съвети и подвеждаща информация?
Набий си едно нещо в главата - няма мой и твой начин, има правилен и всички останали. Ти очеизвадно не знаеш какви са правилните начини за работа с гипсокартон - трай си. В качеството си на какъв точно би дал каквато и да е гаранция, като не познаваш технологията, ми е чудо?
Не ми отговарай - въпросите са над нивото ти и не очаквам да ги осмислиш - пиша го за бъдещите клиенти, на такива пишман-специалисти като теб. Нека имат по едно наум кого пускат в къщите си и какво може да им се случи.
Под нивото ми е да се занимавам с теб-елементарен си и не заслужаваш повече внимание,жалка картинка!
Моля ,моля!!!Чел съм много от съветите и препоръките на хора знаещи и можещи и не криещи това на хора като Pooh Leonardo и др като тях.До сега не съм сбъркал!И ми е крайно неприятно да чета подобни горе квалификации! Колкото и голям специалист си никога не е късно да научиш нещо! А като ти чета писанията ти ти далеч си под тяхното ниво и най малкото което можеш да направиш е да се извиниш!!!
stenmark - специалист
Брей много шум май за нищо. Направи си таван както си е по правило,после предстенната обшивка.Накрая разстоянието между двете да ще е по-малко от 50см и си го свържи. После двете УДта след като си ги наковал ги подкриви и това е.

Тема "как ще стане този таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: