Ел. инструментите. Консумативи.
valentin114 - специалист
bayan написа:
за домашни нужди е доволно здрава машина
Но за разрушаване на бетонна стена 1000х2000х300 :? ще си е жив късмет, а ако устиска :rock:
jekasus - майстор
Ако не ги мъчеш много, ще издържат дълго. На райдера му куца охлаждане на мотора, дали къртач, дали евтино флексче.
А основното - Китаеца вчера брал ориз, днес събира инструменти и айфони, все някъде допуска грешки. И отказал райдер е боклук, а за макита или бош че попадат в сервизи всички го имат за нормално.
Stefan_62 - майстор
Rashev написа:
Здравейте, нужен ми е перфоратор да разбия 3 квадрата мозайка на пода и да разруша една стена (висока метър, дълга 2 метра и 30 см дебела) и е добре след това перфоратора да се ползва още :)
В момента в Практирер на промоция е префоратор Einhell BT-RH 1500 (1500 W) http://einhell.bg/?p=1645 за 139 лева. Струва ли си този перфоратор, ще ми свърши ли работа за горните задачи? Някой има ли опит с този перфоратор и какво му е мнението ?

Предварително благодаря на всички взели отношение по темата!
Ако държиш на тази марка, препоръчвам ти да си вземеш този модел на Еinhell http://einhell.bg/?p=94, когато са на промоция в Практикер или Метро са на 129 лв. Ползвам такъв от няколко години и се държи перфектно при всяка една работа. Когато го купувах от Практикер, консултанта ми препоръча този/жълтият/ модел, обясни ми,че от този модел до сега са нямали оплаквания, а същият/консултанта/ ми е познат, така, че невярвам да ме е плъзнал. Но ти си решаваш, аз за сега съм доволен от този модел, въпреки, че към тази марка съм малко резервиран.
mitko64 - майстор
От прочетеното в този форум останах с впечтление че най-здравата китайска машина от този клас е Raider RDP-HD 11. Не,че съм хващтал такова в ръце, аз си къртя със Спарки 550 CET SDS Max, но имаше една тема с добри отзиви за този модел. Иначе когато къртя бетонни конструкции винаги гледм да щадя мойта машина- все пак си е основно перфоратор а не къртач. Ако е възможно правя поредица от дупки в една линия и после набивам с големия чук каменарски клинове(пунчета). Така се спукват по-големи блокове, освобождава се напрежението и после доразбивам понякога и с чук.
kam34 - специалист
Подвърждавам щом ще е китаец да е Raider RDP-HD 11.Яко удря само внимавай какво дупчиш че няма предпазен съединител.
marian1 - майстор
Приятелю бягай далече от този " хел " всичко е много добре, докогато не ти се случи да отидеш до гаранционен сервиз или да са ти необходими части! По телефоно започват едни увъртания, едни уговорки.... Ако се съмняваш потърси из нета има подобни теми, или се обади в сервиза им и поискай да си закупиш някоя част .....По добре опитай с Райдерите - след като съм го ял подобен - смених марката с Райдер - там в сервиза им - пред мен разглобиха машина и дадоха на човек резервна част, защото нямаха в наличност и за да не го върнат! Това е гаранционен сервиз, спечелиха ме завинаги...
Spokoiniq - майстор
RTR разгледай, убедил съм се лично какво може, аз такъв тормоз не съм виждал на перфоратор, в невъзможните прашоляци, колегата Rendo пред очите ми не го спря цял ден на къртене...е, за панелна стена с яка армировка си трябва чист къртач, но за твоите цели RTR-а е идеален, и сервиза е читав.
kam34 - специалист
Spokoiniq написа:
RTR разгледай, убедил съм се лично какво може, аз такъв тормоз не съм виждал на перфоратор, в невъзможните прашоляци, колегата Rendo пред очите ми не го спря цял ден на къртене...е, за панелна стена с яка армировка си трябва чист къртач, но за твоите цели RTR-а е идеален, и сервиза е читав.
Сервиза къде им е.
LazarGanev - "Велик майстор"
kam34 написа:
Подвърждавам щом ще е китаец да е Raider RDP-HD 11.Яко удря само внимавай какво дупчиш че няма предпазен съединител.
А бе май има предпазен съединител, ама е доста натегнат. Моя вече охлабо доста и ще го нося да видим дали си струва ремонта или направо нов

Тема "Перфоратор Einhell BT-RH 1500 139 лв струва ли си?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: