Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
laary - специалист
Здравейте мисля да я направя с ПВЦ-контейнер намерих различни литражи 3000,5000 и т.н., но са на солидни пари.Някой знае ли дали се предлагат втора употреба от разни течности, които могат да се вкопаят? Засега намирам само по 1000 литра. Благодаря за отговорите!
kapanec - специалист
каква е по на татъчната идея за да е от ПВЦ септичната яма
korkodil - помощник
Я покажи схема да видим за какво става дума
laary - специалист
Прикачен файл:
1.jpg
1.jpg (5.84 KиБ) Видяна 3417 пъти
Идеята е събира се отпадна вода от мивка,баня и тоалетна.След това идва :weedman: медарката и изпомпва.Нали попивните ями са забранени.
kapanec - специалист
Идеята ти е малко по сложна тия бидони са свързани последователно и имат различни функций .това което съм виждал аз е 3 (от така наречените бидони) свързани с различни механизми вътре който изпълняват пречистването на отпадните води и екстременти в последователност(аеробна среда, анаеробна среда и накрая чиста отпадна вода)която се влива в изкопана шахта,изградена с бетонни пръстени дълбока 3-4м.
Тия "медарки" който изпомпват, услугите им са доста скъпи така че относно парите все си трябват
mitaka_vk - специалист
kapanec написа:
Идеята ти е малко по сложна тия бидони са свързани последователно и имат различни функций .това което съм виждал аз е 3 (от така наречените бидони) свързани с различни механизми вътре който изпълняват пречистването на отпадните води и екстременти в последователност(аеробна среда, анаеробна среда и накрая чиста отпадна вода)която се влива в изкопана шахта,изградена с бетонни пръстени дълбока 3-4м.
Тия "медарки" който изпомпват, услугите им са доста скъпи така че относно парите все си трябват
Не си разбрал правилно човека си търси контейнер само за изгребна яма, това което ти обясняваш е за пречиствателно съоръжение има разлика между двете.
доколкото си спомням основно големи резервоари предлагат основно за питейна вода, но цените не са ниски. Големи резервоари трудно се намират втора употреба, по разтърси из разни предприятия които ползват нещо подобно, но не знам дали ще излезе нещо. Друг варианте да поразпиташ във фирми предлагащи пречиствателни съоръжения, ето това ми излезе на бърз прочит http://kreacia.eu/. Пожелавам ти успех в начинанието.

Тема "Септична яма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: