Ел. инструментите. Консумативи.
valentin114 - специалист
Лазаре, мислех, че си профи...ама щом работиш с R-дър... :?
kam34 - специалист
LazarGanev написа:
kam34 написа:
Подвърждавам щом ще е китаец да е Raider RDP-HD 11.Яко удря само внимавай какво дупчиш че няма предпазен съединител.
А бе май има предпазен съединител, ама е доста натегнат. Моя вече охлабо доста и ще го нося да видим дали си струва ремонта или направо нов
Съмнява ме че има, за 3г изтормозих един за какво ли не и никога не сработи :? Последната гавра беше бъркане на кофи бетон с голяма СДС бъркалка :shock: Машината няма спиране при по суха смес си върти кофата като пумпал без да се замисля. Строши ли се без да се замисля ще си купя пак същия.
valentin114 - специалист
Прикачен файл:
DSCI0331.JPG
Прикачен файл:
DSCI0331.JPG
Прикачен файл:
DSCI0329.JPG
Прикачен файл:
DSCI0329.JPG
Не си правете гавра с машина без предпазен съединител, сега ще постна снимки, за да се знае защо...Снимки на лявата ръка и снимки на дясната, вижда се деформацията на средния пръст...от невнимание...машината е HILTI TE17, много стара и много яка, без предпазен съединител
LazarGanev - "Велик майстор"
Аз като ученик си усуках ръката с бормашина Б16, които и сега се продават и ги възхваляват. Трябва да се внимава с инструментите.
valentin114 - специалист
LazarGanev написа:
Аз като ученик си усуках ръката с бормашина Б16, които и сега се продават и ги възхваляват. Трябва да се внимава с инструментите.
и умната...тогава пробих бетон с ф10...не стигна за кабелите и сложих ф12...и машината ми отмъсти [-X
LazarGanev - "Велик майстор"
Стига бе, проблем с ф12? Лабаво си държал.
valentin114 - специалист
Да, лабаво, с една ръка...и я усука :x

Тема "Перфоратор Einhell BT-RH 1500 139 лв струва ли си?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: