Температурите и тогава и сега са около 20 градуса.Марката не мога да кажа защото ще прозвучи като лоша реклама.Пък котелът не е виновен-с подовото дори беше в кондензен режим(големият блян за спестовност преди ерата на термопомпите).
Този пример ми е най- нагледния от практиката.
От личен опит(вкъщи) с най- лошия вариант котел Вайлант(пиша марката защото ще го подарявам през лятото) на терасата (нямаше ме в БГ и строителя сложил това което за него е било далавера) и плащам за 70 м2 между 200 - 300 лв на месец.Но това ме стимулира да изкарвам повече пари ...от друга страна
.
Това, което исках да покажа с предишния пост е ,че с термопомпа идва отоплението мзкс. 1лв/м2, а с газ сам може да си го сметне човек.
Понякога причината е котела , а понякога цената на газа.
Този пример ми е най- нагледния от практиката.
От личен опит(вкъщи) с най- лошия вариант котел Вайлант(пиша марката защото ще го подарявам през лятото) на терасата (нямаше ме в БГ и строителя сложил това което за него е било далавера) и плащам за 70 м2 между 200 - 300 лв на месец.Но това ме стимулира да изкарвам повече пари ...от друга страна

Това, което исках да покажа с предишния пост е ,че с термопомпа идва отоплението мзкс. 1лв/м2, а с газ сам може да си го сметне човек.
Понякога причината е котела , а понякога цената на газа.