Всички имаме коли, нали ?
batkotony - специалист
Прегледай и свещите-нагар,луфт...
comunikator - специалист
Наред са днес ги свалях.
RABATA - напреднал
comunikator написа:
Наред са днес ги свалях.
Според мен е бензиновата помпа. Не прави достатъчно налягане, за да захрани двигателя при високи обороти. Имах идентичен проблем.
lacezarasia - специалист
Според мен е бензиновата помпа. Не прави достатъчно налягане, за да захрани двигателя при високи обороти.
съгласен също може и от филтъра да е.
comunikator - специалист
Смених филтъра да чукна на дърво задега е добре.
Изтече много стабилна тиня (гньоч) :vom:
ditronix - специалист
Избягвай спирта! Имах навремето много неприятни емоции с добавянето му към бензина. Има си добавки за тая цел,специално за "изтегляне" на водата,но най-добрият вариант е да си направиш труда веднъж на няколко години да го източиш и почистиш добре.Защото иначе всичките тия боклуци добавките ги прекарват през горивната система и мотора и Бог знае какво може да се получи след време.
comunikator - специалист
От днес проблема си е пак на лице.
Може ли да е някаква грешка в компютъра?????
comunikator - специалист
Колко струва датчик на хол нов на Бош за Голф 3,че ми казаха една цена в сервиза от която ме заболя сърцето!?
montoya - майстор
comunikator написа:
Колко струва датчик на хол нов на Бош за Голф 3,че ми казаха една цена в сервиза от която ме заболя сърцето!?
Ако са ти казали под 200 кинта, значи е ниска цената за датчика. Иначе от самара бил ставал.
Chefo77 - майстор
montoya написа:
comunikator написа:
Ако са ти казали под 200 кинта, значи е ниска цената за датчика. Иначе от самара бил ставал.
:?
Няма ли морги бре, хора, това е Голф 3, не Мазерати!

Тема "Golf 3 Гасне по време на движение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: