Познаваме се от деца на 300м от нас живее,не се съмнявам че ще ми вземе нов просто ми се струва прекалено скъпо!
Не е по въпроса, но е близко. На мен, на новата ми кола Ситроен С4, отказа регулирането на клапите на климатроника. Отидох в АМК Пловдив, на Карловско шосе, уж на най-сигурното място. Вкараха колата в сервиза, а мен ме оставиха да гледам от 20 метра. Диагнозата им беше, че ремонта ще струва 652 лв. Благодарих им, и се тръгнах. След време помолих един приятел, който разбира от подобни неща, да погледне какво и има. Оказа се, че една пластмасова история се е сцепила. Залепи я с Локтайт, и всичко вече е нормално. За сега.
Та, по въпроса. Все по-малко хора ходят по сервизи. И, за да си оправдаят майсторите заплатите, измислят какви ли не проблеми. Поставят части ментета, уж оригинални. Ужас!!!!
Сетих се и за друг случай. Преди време ми се наложи да сменяват лагерите на предните главини на старата ми кола. Купих оригинални френски лагери, с надписи по тях, лично съм ги видял. Доста скъпи бяха тогава. И тогава отидох в АМК Пловдив - тогава се помещаваха в някакво хале на някакво училище, близо до бул. Мария Луиза. Уж гледах, пак от 20 м. След 1000 км пак се разтропа. В гаража на приятел разглобихме лагерите. Познайте. Надписите на оригиналните лагери ги нямаше. Просто са ми подменили оригинално купените лагери с ментета.