• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
prascho - майстор
Аз все още не съм направил първата крачка с гипсокартона, но съм решил този път да се запозная по-подробно с нещо преди да го правя. В момента съм на фаза преправяне на хоризонталните подпокривни части като ще слагам допълнително количество вата и паропропускливо фолио с цел премахване на термомост. Да те питам след като сложи гипсокартона виждам, че не си шпакловал само фигите, а цялостно стената и скосените тавански части. Така ли е и с какъв материал? между стената и гипсокартона слага ли акрилен силикон и ако си има ли ефект? От къде закупи материалите и на каква цена са ако може да споделиш? Аз почвам да се навивам да си правя и трапезарията на тавана с гипсокартон, не само кухнята па да видим.
yasoo - специалист
Първо фугирах с Фюген Фюлер и лента сложих разбира се :) а след това
като шпакловах с колор кит стените си викам що ли да не мина и тавана и така.... :-D
М/у стените и картона оплатних по същия начин като при фугите на ГК (Фюген Фюлер + минерална лента) и след това шпакловка :)
Последна промяна от yasoo на пон окт 01, 2007 11:16 pm, променено общо 1 път.
velsi - Почетен майстор
yasoo написа:
... шпакловах с колор кит ...
Абе отдавна го слушам тоя продукт, но нито съм го ползвал, нито виждал. Може ли някой да снима опаковката или да даде линк с описание, че така ще си остана невежа. :? :shock:
yasoo - специалист
velsi написа:
yasoo написа:
... шпакловах с колор кит ...
Абе отдавна го слушам тоя продукт, но нито съм го ползвал, нито виждал. Може ли някой да снима опаковката или да даде линк с описание, че така ще си остана невежа. :? :shock:
Заповядай ;)

Изображение
yasoo - специалист
UPDATE ;)

Хол
Изображение

Стая
Изображение

Изображение
Последна промяна от yasoo на вт окт 09, 2007 8:50 pm, променено общо 1 път.
prascho - майстор
бонбон е станало!!! макар, че имам резерви към лилавкото :)
prascho - майстор
много разчупено е станало с тези гредички, които си ги оставил. Докато аз се опитвам да ги скрия ти твориш на техен гръб, похвално :prayer:
$64EN - специалист
yasoo написа:
Изображение

Изображение

много красиво и уютно е станало . с тези греди , тея яки прозорци паркета също ме впечатли доста -не бях виждал до сега такъв-супер е станало -честито!страхотно е!
кога ще е партито по случай откиването? :)
Последна промяна от $64EN на вт окт 09, 2007 11:06 pm, променено общо 1 път.
yasoo - специалист
$64EN написа:
кога ще е партито по случай откиването? :)
Еми за съжаление тепърва трябва банята да се направи ;)
Няколко поста по нагоре съм показал в какво състояние е все още :sad:
А онзи ден се хванах и да шпакловам и стълбището та и то ще ми отнеме някой и друг ден,
но живот и здраве до 2 седмици ще го осветим :-D

Изображение
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

Тема "Скромните аматьорски ремонтчета на yasoo" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: