Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
alra - напреднал
Здравейте!

Запушила ни се е водопроводната тръба, тая по която идва питейната вода. Пробвахме всичко и не става. Включително с тел, пак не става. в един магазин ми предложиха Кислол. Според вас ще разтвори ли налепите вътре и опасно ли е за тръбите, и съответно след това за нас?
LazarGanev - "Велик майстор"
Да не е замръзнала?
аndi - напреднал
Да не прибързвам с извода,че май не ви се сменя водопровода! Но ако това са доста стари тръби,много-много варианти нямате-ако не сте виждали такава тръба отвътре, то поразгледайте в сайтовете на фирми за ремонт - има доста качени снимки и сами ще си направите изводите - дали да се мъчите да отпушвате или нов водопровод!!! Това само за размисъл,иначе на опаковките на всички препарати си пише дали са вредни или не.
alra - напреднал
Не мога да ги сменя. Няма достъп долу! Затова питам за кислол. Знаете ли нещо за него, опит имате ли с него?
аndi - напреднал
Канал ще отпуши-там главно запушването е от органични вещества,а и канала е от пвц, докато водопровода ти е метален и особено водата ако е варовита -трудна работа,доколкото разбирам става въпрос за къща и затова нямате достъп там долу.
alra - напреднал
Не, водата не е варовита.
tysonlkr - специалист
alra как си представяте отпушването с какъвто и да е препарат. Ако не е тайна как ще го вкарате във водопровода този препарат :?
Да си призная не съм използвал въпросният препарат или подобни.
alra - напреднал
реже се тръбата.
jekasus - майстор
На мен преди години се запушиха кранове на водомера с боклуци.Изображение
След водомера има ли вода?

Тема "Отпушване на водопроводна тръба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: