Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
newmember написа:
Стана. :lol: :lol: :lol:

http://store.picbg.net/pubpic/03/0D/47d ... 3c030d.jpg

И много поздрави на "чапара" с неговите спец постове ... Всеки път съжалявам като пусна тема тук да питам. Или са ми тъпи въпросите или просто все случвам да налазят НАЙ от НАЙ, към които нямам нищо против, но ако кажат нещо свястно и директно по въпроса. Благодаря!
Toва ако не е по същество:
Всъщност ето така се прави :lol:

Изображение
здраве му кажи, Господи, слез и си прибери вересиите :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:

Това ли е показното ,което ще препоръчаш на съфорумците :lol: :lol:
Прикачен файл:
47d8c5dc2b3c030d.jpg
Поне да беше сложил един спирателен кран ,та другия път като ремонтираш бойлера , да има вода в апартамента, или когато тръгне да става наводнение, да можеш да спреш водата само на бойлера.Добре ,че хора като теб са единици!!!!Защо зададе въпрос , след като го направи както не трябва и както ти си беше решил?Все пак съм строителен ПГС - инжинер,а и не взимам хонорар за съветите си, те са безплатни за хора които умеят да слушат. Но какво ли за туй сме на този хал , защото всеки прави това , което не му е работата и това от което не разбира.Ай със здраве, дано издържи на топлата вода повече време ,че жалко за комшиите ти. :-D
newmember - специалист
Ето за това говорех. Не спират даже и след изчерпването на темата. "чапара", не съм те питал ти как го правиш, казах ако искаш и 10 слойни тръби сложи, за крана ще се замисля. Спокойно можеше да споделиш всичко още в първият си пост, вместо геройски да покажеш как се се правело. Аз имах други въпроси и налични здрави материали. Важно беше да сложа преходник, после да мога да си отвивам лесно и да правя промени. Твоите тръби може след 1 месец да протекат, меките връзки може и да надживеят бойлера ... От едно спиране на водата го докарахте до простотия. И намали снимката понеже едва ли е в правилата на форума, обърква цялата подредба в страницата ... Това е 8 мегапикселова снимка в детайли, а реално нещата са по-малки. Ето така би го видял от 1-2 метра, което мен ме устройва за момента:
http://store.picbg.net/pubpic/E9/7B/831 ... 6ee97b.jpg
И всъщност хората като мен са доста, правят от нищо нещо ... Казах, че нямам нищо против спецовете тук, просто да не се заяждат и ти се из*ра точно след това за да потвърдиш :butthead: :finga:
chapara - майстор
newmember написа:
Ето за това говорех.
, но никой не те е питал.А средните пръсти доказват що за човек си.И кой си ти за да ми определяш наклона на ляв или десен."Съчувствам" ти :lol:
batkotony - специалист
newmember написа:
ЕДИТ: И всъщност всеки го прави както си иска :) В случая някой си майстор така е решил. Не виждам какво толкова има против тези меки връзки, които се слагат масово и ако изкарат 5-6 слойни тръби и незнам си какво веднага на тях ли ще се метнете, както сте тръгнали в този ред намисли?
Мдааа...и ти го доказваш... :lol:
А що се касае до меките връзки-те са направени за такива като теб,които не искат да си направят труда да сравнят светлия отвор на меката връзка и Pex-Al-Pex тръбата .После да не се чудиш що аджеба ти шуми водата в тръбата като пуснеш да се къпеш и нямаш дебит... :wink: За естетиката и надеждността няма да говорим...
newmember написа:
Ужасни неща са ползвали и с големият шестограм 12-ка не се отвиват, а от 12-триъгълни нарези след 1 минутен напън става обло :shock: Такива преходници имаме и на казанчето на тоалетната и на смесителя за душа, вече с обло от опит за отвиване и дано им издържи калпавата резба и на тях ... Не знам как ще ги махаме ако се наложи, с лист от ножовка сигурно ще кълцам като затворник.
Ще кълцаш не като затворник,ами като каторжник ако продължаваш да се опитваш да отвиеш "ужасните" неща с шестогран... :lol:
ПП.И още дълго ще си останеш ню мембър с това си отношение към уважавани потребители на форума...
Бъди здрав!Имаш нужда от това,за да компенсираш липсата на други качества...
newmember - специалист
Нямаше да пиша повече, но ...

Даже бих казал, че меката връзка с нейната "естетика" отива повече на банята която е в подобни цветове. Относно "уважаваните" експерти тук ще повторя и потретя, че нямам нищо против (разбират си от работата), но ако престанат да се заяждат и да се правят на велики. Като ще ми пишат в темата да го правят нормално и за другите се отнася. А ако им е писнало да наливат акъл на аматьори какво по дяволите правят тук?!? За 12-тограма съм съгласен. И за дебита съм съгласен. И за кълцането съм съгласен, като се наложи и ще ми е приятно натоварващо даже. А нюмембър ще си остана тук, защото името във форума не може да се сменя ей така. За човек не може да съдите само по-една снимка. И в крайна сметка в две мения успяхте както винаги, но преди това в 1 страница си чешехте езиците. Чакате на някой да му писне и да да ви сръчка, за да се заемете да отвръщате и същевременно да тръгнете по същество. За съжаление работата е готова и ви остана само да ми се присмеете, доволни ли сте? Да ви целуна ръка ли още остана? И сега ако някой заключи или изтрие темата, най-добре, че иначе може да се удължи в още спам, ама едва ли.
batkotony - специалист
newmember написа:
Нямаше да пиша повече, но ...

Даже бих казал, че меката връзка с нейната "естетика" отива повече на банята която е в подобни цветове. Относно "уважаваните" експерти тук ще повторя и потретя, че нямам нищо против (разбират си от работата), но ако престанат да се заяждат и да се правят на велики. Като ще ми пишат в темата да го правят нормално и за другите се отнася. А ако им е писнало да наливат акъл на аматьори какво по дяволите правят тук?!? За 12-тограма съм съгласен. И за дебита съм съгласен. И за кълцането съм съгласен, като се наложи и ще ми е приятно натоварващо даже. А нюмембър ще си остана тук, защото името във форума не може да се сменя ей така. За човек не може да съдите само по-една снимка. И в крайна сметка в две мения успяхте както винаги, но преди това в 1 страница си чешехте езиците. Чакате на някой да му писне и да да ви сръчка, за да се заемете да отвръщате и същевременно да тръгнете по същество. За съжаление работата е готова и ви остана само да ми се присмеете, доволни ли сте? Да ви целуна ръка ли още остана? И сега ако някой заключи или изтрие темата, най-добре, че иначе може да се удължи в още спам, ама едва ли.
И аз мислех да не пиша повече в тази тема,но... :-D
Защо чак след тези постове намери кураж да покажеш,че си пич? Винаги съм смятал,че блага дума железни врати отваря.Човекът е като огледало-озъбиш ли му се и той ще ти се озъби,усмихнеш ли му се-очаквай същото.За пореден път го установявам.Мисля,че ако вземеш това предвид ще имаш многократно повече полза и удоволствие от пребиваването си във форума.Да не говорим,колко бъдещи ценни приятели те чакат тук,стига да успееш да ги откриеш. :)
velsi - Почетен майстор
Както е казано: всичко е добре, когато свършва добре. Красиво или не, важното е, че резултат има и което е по важно, човека си го НАПРАВИ САМ. А това всъщност е основната цел. Нека запазим добрите взаимоотношения и си помагаме и за напред без дразги.

Тема "Сълзи от маркуча на топла вода на бойлера - готово" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: