• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
taxi855 - специалист
Какъв е проблема с печка до комин ?[/quote]
Проблема е в това, че котлоните които обикновенно са отгоре са пльтно до стена. От това има неудобства при използването на котлоните, а и почистването около тях става по-трудно. Ако има вьзможност остави поне 30-35см разстояние между стена и котлони, да можеш една тенжера да сложиш отстрани.
SoWhat - специалист
да разбирам Авентос ХФ, 2 бр Х 124лв за всяка врата ли ?
съответно Авентос ХК , 2 бр Х 36 лв ?
Извинявай, че не съм уточнил.
Цените са за комлект.
HF - за шкаф /двойни врати/.
HK - за шкаф.
SoWhat написа:
да разбирам Авентос ХФ, 2 бр Х 124лв за всяка врата ли ?
съответно Авентос ХК , 2 бр Х 36 лв ?
Извинявай, че не съм уточнил.
Цените са за комлект.
HF - за шкаф /двойни врати/.
HK - за шкаф.

Благодаря за уточнението :)
taxi855 написа:
Какъв е проблема с печка до комин ?
Проблема е в това, че котлоните които обикновенно са отгоре са пльтно до стена. От това има неудобства при използването на котлоните, а и почистването около тях става по-трудно. Ако има вьзможност остави поне 30-35см разстояние между стена и котлони, да можеш една тенжера да сложиш отстрани.[/quote]

Ще се постарая да преправя проекта и да питам пак за мнение. Ще трябва да сменя програмата ... с тази като че ли няма да стане.
Мирослава Иванова - напреднал
Привет, показвам и тук моето решение
Изображение
Реда в перфектен и удобен, ползвам я вече трета година :partyman: Начина, по който аспиратора отива в комина работи без забележки, вътре има тръба фи около 20см. като за канализация, пластмасова, не гофрирана.
taxi855 - специалист
Знам, че е трудно . Но можеш ли да сложиш мифката на късата страна?
taxi855 написа:
Знам, че е трудно . Но можеш ли да сложиш мифката на късата страна?

Съжалявам за забавянето, не ми влиза в този филм - а удължение на тръбите и мръсната вода. Ще трябва да обикалят около комина, което не ме кефи.
Мирослава Иванова написа:
Привет, показвам и тук моето решение
Изображение
Реда в перфектен и удобен, ползвам я вече трета година :partyman: Начина, по който аспиратора отива в комина работи без забележки, вътре има тръба фи около 20см. като за канализация, пластмасова, не гофрирана.
Доколкото виждам, комина ти е до хладилника нали ? Предполагам, че тръбата минава върху шкафовете?!
Мирослава Иванова - напреднал
Да, върви над шкафовете. Не губя височина от тях, вътре са с по един рафт по средата, който ми е напълно достатъчен.
  • 1
  • 2

Тема "Мнение за кухня и включване на абсорбатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: