• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Здравейте, предстои ми цялостно боядисване на жилище (около 150 кв.м.) и се насочих към това: http://cenibg.com/%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1 ... D0%B8.html
Въпросът ми е дали някой е ползвал този пистолет и ще ми свърши ли работа? Не ме гонят срокове за завършване, няма мебели и подови покрития. Всъщност след боядисването ще редя ламинати и др. подови покрития.
EDI - майстор
Остави тези пръскалки.Латекса си го направи с валяче, както се полага.
Шпакловката е много финна и идеята ми е да си остане гладка повърхност.
EDI - майстор
С пистолета не можеш да постигнеш идеална гладкост.По принцип латекса си е гаден за пръскане.А пък недай боже изплюе някъде, ще опропасти боядисването ти.ВАГНЕР са много добри машини, но ме съмнява да свърши това, което искаш.
ivanovrg - специалист
Wagner W665 Wall Perfect Emulsion Spray System W665

това май не е за латекс
на по скъпите модели си го пишат ( латекс )
това "Emulsion" са от тия като блажна боя но на водна основа

"Fast and Smart airless spraying and painting unit is a powerful and universal paint spraying system that is designed for emulsion and latex paints, but is suitable for many other water based materials and gives an excellent finish even on large surfaces. "
wentii - специалист
krasipet написа:
Шпакловката е много финна и идеята ми е да си остане гладка повърхност.
Колега,за целта обърни внимание и на боята,защото с българските едва ли ще го постигнеш. Имай предвид,че след като боядисаш може да излязат много дефекти по шпакловката,които в момента не виждаш!
toni_g79 - специалист
Предполагам не ти се дават много пари за нормална машина.Вземи си купи един хубав валяк и четка,като имаш много време,малко по-малко си свърши работата.С хубав валяк и боя разликата в пръсканото и мечето не е чак пък кой знае каква.Пък и не казваш колко цвята ще го правиш.Да не говорим,че като си купиш въздушен пистолет,пак ще стигнеш до извода с мечето :-D
Цвета ще бъде само бял, с изключение на една ниша в дневната. За стените съм се насочил към латекс с тефлон, а за таваните нормален.
А ако спестя от покупка на машинка за пръскане, значи ще пренасоча средствата към по-скъпа боя. Т.е. приемам и съвети за видове и марки интериорни бои.
wentii - специалист
Латекс chrotex гръцки е,цената му е на кантар с българските,но качеството е много по-добро.
l_bonev - специалист
Купи едно хубаво велурено валяче ,хубав латекс и ще постигнеш забележителни резултати.
  • 1
  • 2

Тема "Поредния въпрос за избор на пистолет за латекс" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: