• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
bimbo - напреднал
Мой приятел ми подари жълт перфоратор спарки беше само за смяна на четки ,след смяната работи перфектно .
конструктивно е също като лилавите но ме притеснява цвета му да не е някакъв фалшив , не съм виждал да се продават такива по магазините,иначе прекрасна машинка.снимки по късно
mitko64 - майстор
Мисля, че не е менте. Преди две години в магазина на дистрибутора им в София бяха изложени жълти машини с надпис Пежо. Даже ми предлагаха такова ренде, с уверенията, че произхода му е гарантиран. Само, че беше стар модел и не взех него а Р382. Прави ми впечатление и, че в руските сайтове инструментите им са с по-различен, тъмно лилав цвят.
dragozow - майстор
Тъста има малка бормашина Пежо с обороти, почти на 25 години е и не е мръднала. Колко съм я тормозил да пиля разни парапети само тя си знае. Тя обаче е синя.
Последна промяна от dragozow на ср фев 22, 2012 11:49 am, променено общо 1 път.
sim40 - напреднал
Аз имам ръчна бормашина "Пежо"-жълта.Ползвам я от около 7 години за служебни и лични цели и не съм имал проблеми с нея за сега.Мисля че са надеждни машинки. Да си я ползваш със здраве!
kam34 - специалист
Имаше тема преди време в която запознати коментираха че Спарки изкупили завода на Пежо и го затворили, :-D като извезнто време правели и техните машини.
bimbo - напреднал
брее то тоя перфоратор ще излезе сериозен
иначе добре работи ама е доста зад фаворитите
kam34 - специалист
Сигурно е по хубав от сегашните, на Спарки но предполагам ще имаш проблеми с резервните части.
dpp - специалист
И аз имам едно жълто зеге пак Спарки. Когато го взимах само то имаше махаловидно движение и беше с плосък водач/махало, за разлик аот кръглия на другите им модели дето се прецакваше точковата заварка до там.. :) Явно беше произведено за износ, продавача тогава още си спомням каза че не е за БГ и не е в каталога им - наистина никъде не го открих! :shock:
bimbo - напреднал
kam34 написа:
Сигурно е по хубав от сегашните, на Спарки но предполагам ще имаш проблеми с резервните части.
частите са 1:1 със лилавите
kam34 - специалист
Това не е никак сигурно.
  • 1
  • 2

Тема "жълт перфоратор SPARKY" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: