Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ArturDent - Почти Безобиден
Всяка уважаваща себе си аларма има два акумулатора - един в централата и един в сирената.
Идеята е като хакнеш с един чук централата, сирената да продължи да свири. Обикновено сирената е на по-недостъпно място.
ttroya - помощник
Значи трябва да изтегля захранващ кабел до сирената.Някой не знае ли колко жила трябват от централата до клавиатурата.
ArturDent - Почти Безобиден
Захранват се обикновено през 6-жилния - от централата.
ttroya - помощник
Никой ли не може да ми каже между централата и клавиатурата колко жила са необходими.
Nimi - специалист
При повечето аларми - 4 жила. Има обаче и такива с 6 жила.
ttroya - помощник
Благодаря на всички за помоща
lz1wvm - специалист
ttroya написа:
Здравейте.Кажете колко жилен трябва да е кабела между клавиатурата и централата.И дали сирената се захранва с ток или е с батерия.
Ми те кабелите са стандартни....би трябвало в магазините да ти кажат.Но за всеки случай си купи 6 жилен екраниран.
hidrazin - майстор
Ми кво ще стане ако си пуснеш 8 или повече жилен?
Ще ти останат жила и какво ще ги правиш!!!
Не се занимавай с глупости - при строежа си викам сотаджиите да си пуснат кабела - какъвто им харесва.
Плащането после като си накичат всичко и тръгне да работи. :mrgreen:
Ronin - специалист
lz1wvm Нещо напоследък заработвам и във Варна,в сряда ще ходя пак и май-май за постоянно ,цяло лято ще ви досаждам та се зачудих като минавам през твоето селце ,има три жарета ,двете са ясни но третото към морето на кого е ? От другата седмица и на живо може да се видим !
lz1wvm - специалист
Не се сещам за тези жерета.
Ако минаваш в района,на ЛС съм ти оставил телефон за връзка. :partyman:

Тема "Изграждане на обикновенна СОТ за жилище" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: