• 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 175
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
marinmnm - специалист
Лазар ,кажи ако заменя радиатор, един или два с вентилаторен конвектор,ще променя ли консумацията на газ.И ако се променя то какъв модел трябва да си купя и къде трябва да се постави .
LazarGanev - "Велик майстор"
Не ти разбрах въпроса - вентилаторнит конвектор не изразходва газ :) . Но с една такава подмяна разходът може да се вдигне, може и да падне. Каква ти е целта ми кажи първо.
marinmnm - специалист
Целта ми е например да заменя радиатор/1200w/ с конвектор примерно 2000w. Който не е в близост до стайния програматор.Може би времето за затопляне ще е по малко и котела ще работи по малко време.Или аз бъркам?
Май се бъркаш
idunno - специалист
Виж там събери по 100лв от комшиите и да дойда да ви оправя системите
печалбар съм бил
:-D ами тогава да се направи тема направи си сам - Платено, и там може да се развихриш.

Тази тема нарочно съм поискал модераторите да я повдигнат като важна.
...ама първия пост май не е твой.
И всеки нов във форума не означава непременно неук.
И нали вече написах ,че всичко написано от теб по темата е вярно :-D :-D , значи няма защо да се засягаш. Продължавай в този дух.
И понеже в нашия разговор няма нищо плодотворно- ще трябва спрем.
marinmnm - специалист
Хей нямали някой да сподели за доста студените дни? Какви са резултатите, има ли рекорди в разходите?Аз за януари съм с 486м3.А за февруари до сега съм с 539м3. Заел съм се с финансиране на Балкангаз.
marinmnm - специалист
Е то това е лошото. :finga: :headbash:
saraneron - специалист
В един Украински или Руски форум четох ,каква радост са изживели хората на едно градче, когато са ги газифицирали , първата зима добре ,после олелеееееее,. след зарибяването, новата газ 50/50 разредена ,ама газомера си отчита...... тази зима са се отказали да си купуват скъпия въздух ,развалили са договорите и са си отново на въглища и дърва!Няма начин да се оправиш с мошенници ,по-добре бягай от тях надалеч, иначе, докато не ти изпият кръвчицата няма да те оставят намира, а да си търсиш правата ......направо забрави!За всеки въпрос имат ГОТОВ отговор ,и вината винаги е в клиента или в ниските температури,както е тръгнало според тях скоро ще настъпи ледниковия период. :drinkers:Едни други тарикати ,пак от бранша за да ти замажат очите с по-малки сметки , отчитат ток и газ не за 30 или 31 дни, а на 25!!! =D>Въглищата ,като че ли ги копаят от дъното на Дунав а не от Донбас ,дървата и те се окъпани и подкастрени на дължина, а пък номера с палето , не било 1 м3 ами 90см. 0,9х0.9х0.9=0,73м3 :?Бензините сигурно са с марка 66, 69...... пък за смрадливата нафта, какво да кажем....
saraneron, можеш ли да ми кажеш кой, как и къде в Бг може да направи такова смесване на газ и въздух - в газопреносната или в газоразпределителната мрежа?
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 175

Тема "Проблем при отопление на газ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: