kam34 написа:И как ще ги осучеш жиците с по малко съпротивлениеусукваш,калайдисваш и вържеш директно

Между другото аз довчера бях с един такъв мост от многожилен кабел в таблото. Преди това,тоя мост беше сменян три пъти...причината си я знам и съм я елиминирал вече. Преди не жиивеех в къщата,бях по квартири и нямах време да се занимавам,затова ссамо подменях нагарящия кабел с нов(парче 30см). Накрая под ръка имах само многожилен,направих го с него,стегнах здраво и 6 месеца не мръдна . Сега вече живея в тази къща и имах всичкото време на света последния месец. И преди два дни го оправих,вече не е така

Както и да е,не съм казал,че е правилно,най-добре е с "гребен" при всички положения. А ако кабелите на инсталацията му са гъвкави(май не са,на снимката не се вижда добре) с кабелни обувки или калайдисване ще стане
Хаха,това за парното ми хареса,обаче залагам на друго,че заземяването е хванато за гръмоотвода

Според мен също това табло трябва да се вкара в ред.
Обаче като гледам какво мазало е и чак не мога да се ориентирам кое накъде отива и как е направено