Джони малко си избързал с парниците тая година... след таква зима е трудно да поникне каквото и да било  Все още няма достатъчно слънчице за да има полза от парника просто годината тръгна на зле и те това си е...
 Все още няма достатъчно слънчице за да има полза от парника просто годината тръгна на зле и те това си е... 
Обикновено по това време марулките вече щяха да са нататаковали ама айде де уви.... аз още не съм си и опаковал парника пък и нз дали ще го направя изобщо.
Относно кайсийките... я хвани ако имаш из двора една хубава усуканица джанчица и вземи си ашладисай на нея една кайсия да не береш ядове. С такава подложка няма да и мислиш как ще изкарва при много влага или при кофти почва. Е... предполагам че след 7-8 години джанката ще си избие наново за сметка на кайсията, но това не е страшно (поне при мен така стана с една.... то си и мина времето и почнаха да съхнат кайсиеивте клончета и тая година май ще припусне с плододаването) ама аз баре си имам бол джанки та не се притеснявам от това
 (поне при мен така стана с една.... то си и мина времето и почнаха да съхнат кайсиеивте клончета и тая година май ще припусне с плододаването) ама аз баре си имам бол джанки та не се притеснявам от това 

Все още няма достатъчно слънчице за да има полза от парника просто годината тръгна на зле и те това си е...
 Все още няма достатъчно слънчице за да има полза от парника просто годината тръгна на зле и те това си е... Обикновено по това време марулките вече щяха да са нататаковали ама айде де уви.... аз още не съм си и опаковал парника пък и нз дали ще го направя изобщо.
Относно кайсийките... я хвани ако имаш из двора една хубава усуканица джанчица и вземи си ашладисай на нея една кайсия да не береш ядове. С такава подложка няма да и мислиш как ще изкарва при много влага или при кофти почва. Е... предполагам че след 7-8 години джанката ще си избие наново за сметка на кайсията, но това не е страшно
 (поне при мен така стана с една.... то си и мина времето и почнаха да съхнат кайсиеивте клончета и тая година май ще припусне с плододаването) ама аз баре си имам бол джанки та не се притеснявам от това

Миналата година влизах в голям парник тук наблизо и се шашнах колко е топло -от електрически тръбни нагреватели ниско до земята
  Миналата година влизах в голям парник тук наблизо и се шашнах колко е топло -от електрически тръбни нагреватели ниско до земята