Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
VLADO66 - майстор
Има кладенци които трудно се източват,но ако го източиш няколко пъти може да се разработи/в почти всички случаи става така/ и ще си имаш кладенец с хубав дебит и на комшията ти може да му стане още по-тъжно :-D
Чаро - Акълия
forski написа:
Започва да ми лази по-нервите
Ми... добър съвет-
ebahti написа:
Кажи му да си ебе майката...
След това продължаваш с-
forski написа:
Think positiv
И така.
Ако не му кажи да ти купи хубава потопяема помпа с тръби и маркучи, ръгни удължителя на неговия електормер и прочиствай дамарите на воля :)
forski - специалист
Ето и снимки :
Снимка 1: Синята къща е къщата на съседа,от нея започва оградата по-дължината на имота.

Снимка 2:В края на оградата е герана,след него продължава плевня и след нея продължава оградата.

Снимла 3: Самия геран който е в моя двор.

Прикачен файл

geran3.jpg

Прикачен файл

geran2.jpg

Прикачен файл

geran1.jpg
Caxo - специалист
schuldiner написа:
При спазено отстояние 3 м, нищо не може да направи съседът. Ама с луди хора не се разправяте, че е заразно...
То хубаво 3м. ама от регулационната линия или от конкретния обект ?

Към автора на темата: Кога е изкопан тоя кладенец и от кога мрънка съседа за влага ?

П.П. Ти пък вземи го осъди, че снега от покрива му пада в твоя двор. Да си направи трискатен покрив на калкан, явно няма с какво друго да се занимава по цял ден. И тва малкото прозорче да си зазиди :-D

П.П. Само дет не съм сигурен при заварено положение дали можеш :? ?
Tsilkov - майстор
За отводняването можеш.
forski - специалист
Кладенеца е изкопан най вероятно когато е строена къщата, сигурно преди 50 години,аз я купих преди три години.
Комшията, то всъщност е комшийка (дърта вещица) ми мрънка от както съм я купил и влязъл да живея там,няколко пъти вече съм го точил.Просто вече не ми се занимава с нея а и започна много да ме дразни, едва ли не ми нарежда какво трябва да правя че на нея да и е добре :shock: :rolleyes: :)
Ама нали и аз гледам да съм човек и до сега и угаждах ама вече просто ми писна, то в един момент ти се качват на главата :evil:
torbalan - Дървен философ
хвани някой приятел да облече един хубав официален костюм, викни я и ги запознай...

представи го като адвокат едикойси, а нека той да и обясни, че ако продължи да те тормози - ще я осъди за нематериални вреди в размер на три нейни пенсии :)

или каквото ви хрумне :)
forski - специалист
По-принцип ми е най лесно да и тегля една п.тка майна и да ме гледа като насрана после, и то сигурно така ще стане :-D
Въпроса ми беше по-скоро дали има правно основание и дали може да ме накара със някаква жалба да и играя по-свирката, ако се окаже че не може, да мога аз спокойно да и .........
batkotony - специалист
...мислиш позитивно... :-D
Стефко - специалист
На колко метра от границата на имота се намира края на твоя кладенец? Ако е на повече от 3 м, нищо не може да ти направи.
Но както виждам, нейната къща е на границата между двата имота. Когато следващия път те закачи, обясни и най-спокойно, че ако продължава по тоя начин, ще подадеш жалба, и ще се наложи да си събаря къщата, и да я строи отново на 3 м от оградата. И ще видиш ефекта.

Тема "Източване на геран-казус" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: