Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
друмчо - специалист
Настоява за опростена схема, а се пръка по високо. Кво, да го правим. Който може да снима или чертае да му изпрати проста схема: траф, грец, лампа , дано я свърже!
eff - напреднал
Един приятел еладжия събота ще ми помогне за зарядното аз ви помолих за опростена схема всички бягате за готови схеми по интернет аз тези схеми ги погледнах преди да ви пиша
MrMurdjo - майстор
не карам голф 2 а карам голф 5
:lol:
Лошото е, че знанията на такъв тип човек са толкова оскъдни, щото дори няма как да го убедиш, че хората наистина са се старали да му помогнат.
друмчо - специалист
eff написа:
"Пази боже, сляпо да прогледа". има и продължение "То ако прогледа,ще отвори повече отворените очи"
Вземи прочети по вече:"Практически електронни схеми за автомобила", ТЕХНИКА, София-1987г. Инж.Светослав М. Стефанов, стр.134. "Устройство за зареждане на акумулатори".
hidrazin - майстор
А относно зарядните - те са направени само за в краен случай.Тогава не е необходимо да зареждаш акумулатора до край а
само за да може да запалиш.Пада ли акумулатора не търси зарядно а причината - самия акумулатор или ел. системата на колата.
Най-добрия заряд е на самата кола! Сега като се замисля моят не е откачан от 2009г.
Иначе относно карането на кола си прав - нямам толкова опит.
За 20години едва ли имам навъртени много над 500 000 километра.
:partyman:
shotik - майстор
Темата да се заключи,заради многото обиди и повишен тон,както и неприемането от пусналия темата eff всички тези съвети,а се заяжда с хората,които искаха да му помогнат !

Тема "зарядно за аклуматор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: