• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bulhomes2 - майстор
Той ArturDent опита, ама си кара на джинче после... :lol: :lol: :lol:
Филма, и друг път съм ти го казвал - винаги, когато минаваш през Троян винаги ще има и троянска сливова и пържоли, че и подслон. Само булка да не ме караш да ти търся... :partyman:
ArturDent - Почти Безобиден
bulhomes2 написа:
Той ArturDent опита, ама си кара на джинче после... :lol: :lol: :lol:
Ама жената пи нали!
Абе що вземем да си спретнем една "форумна" среща в Троян.
Ракия - има
Места за спане - има, почти безплатни по спомен.
Пияници - има
Йяагне - щъ го отстреляме. (Пък и на кой му пука за постите)

Номера е да не са почнали сезоните в Балкана и по Морето, че после всички са "Заети".
bulhomes2 - майстор
Айде де! Ама само приказвате и накрая - нищо. И преди година Лазар щеше да "стане" и тръгне от Витания...
ArturDent - Почти Безобиден
Опа ... аз само един път приказвах и останах ... май 5 дена.

Ами пусни една тема в Говорилнята, че ни каниш с цена за легло. Може и в съседи че имаш много места обаче в малко стаи.
Аз съм вътре, с жената и чаветата и.... тъщата...
Поне си долу горе в средата на България.
bulhomes2 - майстор
Амааааа веднъж нещо казах за раздела купува-продава и ме баннаха за малко. Такава тема няма ли да се приеме за живо търговско рекламно съобщение? Нищо, че цените ще са с отстъпки.
filmatoplo - майстор
:) Да аз ще мина да инспектирам инсталацията :-D Артуре с това :butthead: показваш че сте се къпали в басейна ли :wink: .Булхомес в сайта откри ли нещо интересно , там Термоматика виж си е направо задвижка контролер в 1 .Има ги и унас подобни , но много скъпи , а Термоматик може да се намери по принцип по Ибей , а и 3пътни вентили има там евтини ,и Ладомати съм виждал.
bulhomes2 - майстор
http://www.termoventiler.eu/media/uploa ... ticK_E.pdf
Само това намерих. В английския и .com ибеите нищо не открих. Не е толкова важно. На практика в схемата ми са само два трипътника - ще им наглася някак задвижките.
2v6 - майстор
bulhomes2 написа:
http://www.termoventiler.eu/media/uploa ... ticK_E.pdf
Само това намерих. В английския и .com ибеите нищо не открих. Не е толкова важно. На практика в схемата ми са само два трипътника - ще им наглася някак задвижките.
bulhomes2, търсиш вариант с ПИД регулатор ли?
denuchi - специалист
filmatoplo написа:
:) Данфос ,Будерус ,Интиел :wink: .
Тези пък от къде ги изкопа. Особено последните. Всичките тези си имат контролери за техните си изделия. За централно управление и мониторинг, не съм чувал да имат. Освен горе споменатите марки. Хануел, Сименс аз бих добавил и ТАС, Заутер, Джонсън контролс, Карел
filmatoplo - майстор
:) Аз мислих че иска нещо по примитивно и конвенционално , и затова ги казвам тези .Ако ще е нещо което ще ти вади термограми на лаптопа , има по знаещи по въпроса :wink: .Не знам за 2 вентила и 3 помпи , какво чудо на техниката и електрониката трябва че ,да не могат Будерус и Интиел да помогнат :? :) .
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Как действа задвижката на трипътния вентил?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: