Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
rettere - специалист
kam34 написа:
Е ти к'во не разбра до сега :-D
Първо маркираш захранващия кабел с уред за определяне поредноста на фазите, после съответната фаза към съответната клема на двигателя и ти тръгва надясно (по часовниковата стрелка) гледано от страна на мотора.
Е разбрах де,аз точно това исках да чуя- на къде ще завърти и откъде погледнато а последния ми пост беше към тези , които не четат ,а се пънат , че знаят,пълнят ми темата с неща,които са ми ясни , и ме изкарват лаик.

Производителя на помпата не е произвел двигателя,че да каже как да го вържа.Слага си стрелката и толкова.......,че шанса е 50/50% е ясно.
Пък и казах какво съм изпробвал с други двигатели ...........
Това е.
Заключвайте темата.
bimbo - напреднал
не вярвам че ако го включиш на точка само да видиш накъде ще се ориентира двигателя ще пре...ш помпата почти ежедневно подвързвам помпи на работа и всяка се пробва за посока работя в тец там има хиляди помпи някои от които мн сложни но досега никоя несе е развалила от работа на обратно няколко оборота
второ няма начин някой който е сглабял ел двигателя да е наредил точно шпилките РСТ 50/50
късмет дано уцелиш посоката от първия път или разкуплираш двигателя не би трябвало да отпадне гаранцията
kam34 - специалист
rettere написа:
kam34 написа:
Е ти к'во не разбра до сега :-D
Първо маркираш захранващия кабел с уред за определяне поредноста на фазите, после съответната фаза към съответната клема на двигателя и ти тръгва надясно (по часовниковата стрелка) гледано от страна на мотора.
Е разбрах де,аз точно това исках да чуя- на къде ще завърти и откъде погледнато а последния ми пост беше към тези , които не четат ,а се пънат , че знаят,пълнят ми темата с неща,които са ми ясни , и ме изкарват лаик.

Производителя на помпата не е произвел двигателя,че да каже как да го вържа.Слага си стрелката и толкова.......,че шанса е 50/50% е ясно.
Пък и казах какво съм изпробвал с други двигатели ...........
Това е.
Заключвайте темата.
Какъв е проблема тогава щом помпата и мотора са отделни. Пробвай точно този мотор без помпа на същия кабел където ще работи за постоянно. дори и да тръгне на обратно си го оправяш без проблем. След като отработиш ситуацията куплираш помпата.
rettere - специалист
Нова кола...
Не зная накъде са и скоростите...
Какъв е проблема-разкуплирам от полуоска, паля и пробвам "посоката на въртене" :?
После куплирам полуоската и вече зная как са и скоростите :finga:

Сори за офтопика :wink:
fikata - майстор
Sorry, но примерът е неудачен :lцl:
pavelari - майстор
тука последно време се отвориха теми за мерене на ПИШКИ... а имате ли работа?? търся да наема електричар на ниво.... 0885 120 221 /електричара да може да виси на въже/

Тема "Посока на въртене на ас.двигател." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: