nnikbg написа:Vache ти така и не пусна една схема на твоето парно. 100 л бойлер за 8 часа на ток , а с котела за колко време се грееше? Мен 4 дена ме нямаше и като се прибрах водата в бойлера беше 15 С (150 л) , а котелната вода 7 С. Старт на котела и след 2 , 2.5 часа бяхме под душа.Ох, схема не пуснах, щото се отплеснах тогава с бебето и с всички проблеми на котела...

Обаче сега се оказа, че отнякъде се изпразва ризата на котела. Знам, че звучи нелепо и като от евтино романче, ама изведнъж в тази система нещо стана

Звъняхме на сервиза за бойлера, човека се хвана за главата. Каза да видим как е настроен терморегулатора и да му се обадим пак. Абе разговора е протекъл горе долу на нивото на интернетаджиите дето те питат дали ти светят двете мониторчета долу вдясно

Бойлера наистина е с такава вата изолиран. Абе не знам.. излиза, че се минахме яко. 650 лв не са малко пари за бойлер, ама хич даже. Ама всички викаха Шишков та Шишков...

А терморегулатора не знам как трябва да изглежда, ама тоя изгежда като терморегулатор на маслен радиатор

Най-тъпото в ситуацията е, че всички неизправности и проблеми по таз система не изглеждат на пръв поглед свързани или поне ние не виждаме връзката.
П.С. Аз не знам вече някой чете ли ми излиянията