Мечтата на всяка домакиня
shadowman - майстор
За да стане ясно наяве им обясни идеята с пантите и го имитираите на място, така ще стане най-добре.
SoWhat - специалист
Трябва ми плота да е бял.
Нищо не ми говори плот от HPL
Ако трябва ще намаля плота на 90 см,но искам да няма видими свръзки на него.
В Модекс ще ти направят плот по какъвто размер искаш!
shadowman - майстор
Там не правят плотове за кухня, поне преди година...
Вариантите са от Хасково или ся от новите (макасар май се бяха, около 100 пари на метър)
SoWhat - специалист
Вече правят. Преди няма и месец поръчвах. 90-110 лв./кв.м.
stoyanova.h - помощник
Благодаря за съветите в понеделник ще поръчвам, сега им показах как да стане на място и уж ме разбраха :)
Дано да се получи!
Сега остана да си ги поръчам по моите размери и да ми ги монтират както трябва!
Само едно не мога да разбера защо е небходимо на вектикалната страна да се изваждат 3 мм.
Ако страната на шкафа дълга е 600 не може ли и вратичката да е 600 дълга (отдолу и отгоре да e наравно със шкафа)?
stoyanova.h - помощник
Като стане готова ще кача и снимки, вече нямам търпение, толкова се проточи с тия маистори.......... ама евтиното винаги излиза по скъпо, а и нервите не се връщат!!! [-X
Slavi1 - напреднал
stoyanova.h написа:
Не притеснява ме че на другия шкаф трябва да има врата която да се вдига нагоре, а над нея трябва да има две вратички които да са на едно ниво с тези над хладилника! Обаче за да стане това отдолу на шкафа над хладилника трябва да има поне 8мм, които да се виждат, за да са на едно ниво с тези до тях, това ми е притеснението! Това се получава, защото са ми направили долната страна на шкафа над хладилника и горната страна на шкафа които ще се вдига нагоре на едно ниво. Или казано по друг начин вратичките над хладилника и тези до тях нама да са на едно ниво, зада са на едно ниво трябва да се вижда отдолу 8мм ПДЧ то!
интересно ми е с какви механизми ще се повдигат вратичките :?:
shadowman - майстор
Най-вероятно обикновен газов/маслен амортисьор.
Slavi1 - напреднал
Ще трябват към 260 мм., на око погледнато май няма толкова?
stoyanova.h - помощник
Не мога повече, пак не се получи работата!!!
Сега пък тази вратичка за ъгъла явно е по-голяма и като я сложиха от едната страна стана голяма фугата а от другата не може да се отварят вратичките!
Ужас!
Кажете колко трябва да е фугата на ъгловия шкаф, тъкмо се зарадвах че се свършва вече.............
И сега трябва да си нося вратичката да ми ги преправят.......
Моля ако някои има друга идея да помага...аз съм оставила по 3мм от двете страни, иначе всичко стана мн добре с тия панти, амортисьора също е добре, но тази ъгловата..........

Тема "Помощ за Изработка на кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: