• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
filmatoplo - майстор
Идвало мие като идея :? :) , да се покрива при задушаване на нещо , веднъж ползвах Валандъра да покривам мръвките на скарата :lol: -получава се , значи става :partyman: .Сега се сетих-баба ми набор 13 , имаше такова нещо наречено връщник -слага тесто в тава , покрива отгоре с връщника -закрива го с въглени , и питката готова :tonqe: .
професионал - специалист
Еий Филма,къде отиде бе брат - спомням си баба ми на село как правеше баници,зелници,погачи и пр. вкусотии с такава сгода - подница и връшник.Резултата беше приказен, а пък и ние като деца все покрай огнището висехме. :prayer: :partyman:
filmatoplo - майстор
:) Днес на кафето до къщи си сядаме след работа -гледам пият бира :? питам защо така нали пием вино , после разбрах -под нула градуса се пие вино :wink: над нула градуса бира :wink: -такава била логиката Приморска :-D .Та утре ще ходя до Бургас , навръщане ще мина през Созопол да купя -Цаца , познайте как ще размърдам Валандъра :wink: .Толкова рано Цаца няма тука при нас -чак Април като пуснат Таляна :) .Е познайте котките колко ще обикалят махалата , ами от мен мезето , от другите авери черпалката :drinkers: .
filmatoplo - майстор
:) Извинете за монолога , но понеже съм си честен да разкажа какво се случи -в цял Созопол не намерих цаца -купих миди и пак купона се случи -Валандъра седи надупен и чака -цацата :lol: ,Току що -жената отделно прави -миди с ориз . :tonqe:
stiv1961 - майстор
Ти какво, ша дразниш нас от крайречията ли :) Пусни някоя снимка поне да е пълно удоволствието ти :partyman:
filmatoplo - майстор
:) Стив -утре за празника какво ще турим на Валандрите :? дай рецепта -не знам само какво ще се пие , че сезона е един междинен вече , ни за вино , ни за бира :? :partyman:
stiv1961 - майстор
Не знам, аз мисля да си опуша малко сланина, че отдавна ми се е прияла ама времето все не дава ръка. А за валандара каквото и да сложиш все става вкусно. Просто импровизирай :supz:
Krass - майстор
Е, все ще хванеш нещо на Бедечка :yawinkle:
filmatoplo - майстор
:partyman: Честит празник -Хайдути 3 март , и Тодоровци впрягайте магаретата.Да- жабите са идея , де да ми са под ръка , как щеше да прекарам тайфата -след като замезят -ще им поквакам :lol: :-D
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: