• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
v_tan - специалист
Здравейте. Става въпрос за този комплект: http://www.stroi.bg/p/art0008606-komple ... odukt.html
Прикачен файл:
skilltrox.jpg
skilltrox.jpg (79.45 KиБ) Видяна 3975 пъти
Цената е повече от добра, големият е с плавен старт.
Замислям се да го поръчам, тъй като ми откраднаха големия ъглошлайф а малкият ми е с диск 115мм а е и райдер... та трябва да се преуборудвам.
Някой да е ползвал голям ъглошлайф на скил?
Имам доста инструменти на марката и до сега нито един не е дефектирал. Мисля че са добри. Но ъглошлайф не съм ползвал. Моля за мнения.
EDI - майстор
Имам малък шлайф на СКИЛ с диск 115.От най-евтините е, купих го преди 3 години.Ползвам го непрофесионално на вилата, върши ми много добра работа.Единствени япроблем, който имах беше с ключа за старта, но се оказа, че се е напълнил с боклук и затова трудно "палеше".новите модели са по-ергономични и мисля ,че ще ти вършат добра работа.
v_tan - специалист
Е купих ги днес. Преди малко ги пробвах, работят :lol: .
Големия наистина е с плавен старт, което е учудващо за този ценови клас. Работи доста добре и не се замисля като реже дебел метал. Малкия също е ОК. Пробвах го на парче метален правоъглен кух профил 40х20мм и го сряза лесно. (райдерчето направо спира на него а уж е 500вата). Ще видим при по-редовна употреба...
EDI - майстор
Да са ти честити машинките.Дълго да те изкарат :partyman: .Абе на РАЙДЪР-а пише 500, ама сигурно не е толкова.Веднъж жената решила да ме изненада и ми купила една дрелка от 20 лева в КАУФЛАНД, китайче някакво :-D Та, и на дрелката пишеше 500 вата, ама я спирах с ръка, освен дърво друго не проби и на 20 ден, след 20-30 отвора съвсем залезе.
Mega - специалист
Аз имам среден Skill 125, ползвам го за хоби цели, но се държи добре.
v_tan - специалист
Най вероятно райдера е "енергоспестяващ" 200-250 вата. Че иначе много ток се хаби. :-D
Chefo77 - майстор
v_tan написа:
Най вероятно райдера е "енергоспестяващ" 200-250 вата. Че иначе много ток се хаби. :-D
Като го усетиш как грее, ще разбереш че не е много енергоспестяващ ... по-скоро микс между шлайф и прахова духалка :)
kam34 - специалист
За колко ги взе двата.
v_tan - специалист
169,00лв. Днес се разходих до магазина на Киров в Люлин (София) с идеята ако ми харесат да ги купя... и ги взех.
v_tan написа:
Здравейте. Става въпрос за този комплект: http://www.stroi.bg/p/art0008606-komple ... odukt.html
Прикачен файл:
skilltrox.jpg
Цената е повече от добра, големият е с плавен старт.
Замислям се да го поръчам, тъй като ми откраднаха големия ъглошлайф а малкият ми е с диск 115мм а е и райдер... та трябва да се преуборудвам.
Някой да е ползвал голям ъглошлайф на скил?
Имам доста инструменти на марката и до сега нито един не е дефектирал. Мисля че са добри. Но ъглошлайф не съм ползвал. Моля за мнения.
Здравейте,
Имаше една "удавена" партида - тези големите да не са от нея?
Ако има следи пишете.
Аз също съм се навил да го взема този комплект.
В комплекта е старият модел SKIL 1048 AA - който е 2100W - 149лв.
А новият е SKIL 9780 AA - 2000W - 179лв.

Интересно защо правят такава промоция????

Поздрави!
  • 1
  • 2

Тема "Комплект ъглошлайфи Скил" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: