• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Mapek - специалист
Много теми продължават да се развиват независимо от автора им. Ако отговорите касаят само автора, то по-добре да отговаряме само на лични /тъкмо ще си спестим оценките от всеки разбрал и не разбрал за какво иде реч/. Идеята е във форума да може да се четат отговорите още дълго след това, с основна цел да не се пита многократно за вече разисквани неща. В случая поста ти не е класически спам, а чиста клюка.
А аз вмъквам, че замазката за казан освен брашно, трябва да съдържа и пепел. Какво толкова сложно за разбиране имаше?
pavkatay - майстор
Оценки не съм давал. А ти ако беше го написал така старателно и горе щях да разбера. Щото съм с по- скромен интелект. :|
batkotony - специалист
pavkatay написа:
Оценки не съм давал. А ти ако беше го написал така старателно и горе щях да разбера. Щото съм с по- скромен интелект. :|
Павката президент! :supz:
  • 1
  • 2

Тема "Уплътнение за тенджера под налягане" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: