vvventsi, благодаря ти за схемата! До сега разглеждах и в линка който си постнал какво са писали другите майстори... Погледнах в чарковете при мен и се оказа, че имам стартери за 110 Волта! Остава да потърся и дросел... Имам такъв въпрос - на схемичката която си ми нарисувал, пише, че лампите са по 18-20 Вата... Ще има ли проблем с мойте 6 Ватови пури? 
liusien написа:vvventsi, благодаря ти за схемата! До сега разглеждах и в линка който си постнал какво са писали другите майстори... Погледнах в чарковете при мен и се оказа, че имам стартери за 110 Волта! Остава да потърся и дросел... Имам такъв въпрос - на схемичката която си ми нарисувал, пише, че лампите са по 18-20 Вата... Ще има ли проблем с мойте 6 Ватови пури?Намери дросел 12W и малко по слаб пак става ако имаш и 6W пробвай с него,все пак няма да се ползват пурите за осветление а за банкноти,а за схемата съм писал за 2*18-20W пури със 40W дросел при теб за 2*6W прави 12W дросел
виж тука има най различни видях че има и 13W ползвай него,става идеално, 11W също е идеален за твоите пури 2*6W
http://www.elkab-bg.com/page.php?n=69737&SiteID=674
Разходи се из магазините за ел материали и си купи дросел от 11W-13W