Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
asinka - специалист
Ето ни и нас в работна среда! Мишо (aristokrata) в типично негов (аристократичен) стил подмени един от нашите прозорци, в бъдещата детска стая.
Искам да отбележа, че работата беше извършена изключително професионално, и без никакви забележки от моя страна.
Благодарение на форума, направих едно доста полезно запознанство.
Дограмата е 5 камерна на касата, 6 камерна на крилата.Трислоен стъклопакет, едно от които е Ка стъкло.
Цената-абсолютно конкурентоспособна!
Адмирации и за консултацията по избор на дограма, и по монтажа. =D> =D> =D>
Останалите снимки могат да се видят тук http://asi26.snimka.bg/daily/detska-sta ... 659175.all

Прикачен файл

03032012360.jpg
aristokrata - специалист
Asinka, благодаря за мнението! Оценявам го!
Винаги съм бил на мнение,че няма по-добра отплата от доволния клиент.
Със здраве да си използвате новата придобивка и нека да ви служи безпроблемно дълги години!
професионал - специалист
Здравей,Мишо!Четейки представянето ти се сетих да те попитам нещо - преди време ми изпадна една връзка ал.профил с подобно сечение:
Прикачен файл:
Без име.png
Без име.png (6.39 KиБ) Видяна 3423 пъти
Въпроса ми е за какво се използват и каква им е цената на метър (чисто нови са 10 бр по3,2м.)?
bulhomes2 - майстор
Здравей Мишо,
Извинявай, че съм пропуснал темата. Не съм сигурен дали имам право да поздравявам, тъй като аз самия още не съм се представял.
EDI - майстор
Привет и от мен :partyman: Я аз да захапя майстора докато е пресен още и да му направя една конструктивна критика :lol: на едната снимка виждам набити стъклодържатели и стърчащи ръбове от лепенето на рамката в единия ъгъл, ако не бъркам.Това е другарско заяждане да знаете, ей.. :lol: :partyman:
aristokrata - специалист
bulhomes2,здравей :)
EDI,ако те разбирам правилно,се бъркаш :)
Рамката е перфектно зачистена и стъклодържателя е допрян до слепката. Може да се заблуждаваш и защото на тази снимка стъклопакета все още не е монтиран.
Професионал, профилът,който си показал ми е познат от някъде,но не работя с такива и нямам идея за какво се използват,нито колко струват на линеен метър.
Поздрави!
EDI - майстор
:lol: напълно е възможно, аз затова викам, доколкото виждам на снимката. :partyman: Вярно е, че няма стъкло, сега като се загледах в снимката видях, че не съм прав.Иначе, което се вижда на снимките, говори за работа свършена с мерак.
EDI - майстор
:partyman: я като си фен на рок музиката /не знам какво точно слушаш/ да ти ударя един поздрав от моята любима група - [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TZVIs6kUK_8[/youtube]
aristokrata - специалист
Ее,тия руснаци са ми слабост.
Поздравявам те с парчето,което ме запали по тази група - Ария - Антихрист
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MZGgoLF9bMg[/youtube]
Мястото на музиката е в другата тема,да ни извиняват админите :-D
Наздраве на всички! :partyman:

Тема "Привет и от мен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: