• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Transporterr - специалист
Драгомире ти сигурен ли си, че не си правил камини с турска вата, ама честно кажи, на тях не на мен. Защото мисля че аз знам отговора :)
Последна промяна от Transporterr на ср мар 07, 2012 7:35 pm, променено общо 1 път.
BARD - специалист
Transporterr написа:
Драгомире ти сигурен ли си, че не си правил камини с турска вата ама честно ? :)
Не не съм ползвал турска вата и не смятам да я ползвам.Макар че е допустимо когато е далече от камерата например на 1.00 м . :lol:

Какво знаеш и какво си въобразяваш и мислиш са две различни неща Сатанайлчо-Транспортирчо.
BARD - специалист
Подарявам проекта за камината на Стефчо ,ако някой мисли че ще му свърши работа. :partyman:

Ето това е.

Прикачен файл

Проект камина пустика -модел № 2.2 [1024x768].jpg
Проект камина пустика -модел № 2.2 [1024x768].jpg (45.75 KиБ) Видяна 2924 пъти

Прикачен файл

Проект камина пустика -модел № 2 [1024x768].jpg
Проект камина пустика -модел № 2 [1024x768].jpg (40.92 KиБ) Видяна 2924 пъти

Прикачен файл

Проект камина рустика -модел № 1.1pg [1024x768].jpg
Проект камина рустика -модел № 1.1pg [1024x768].jpg (51.07 KиБ) Видяна 2924 пъти

Прикачен файл

Проект камина рустика -модел № 1.0jpg [1024x768].jpg
Проект камина рустика -модел № 1.0jpg [1024x768].jpg (46.22 KиБ) Видяна 2924 пъти
е това проект ли е ?
Проекта съдържа точни размери, разрези, детайли и спецификации.
Не се сърди, но това си е рисунка или по скоро идеен проект, на чист френски - визуализация. Някой даже нму казват експозе. Все пак браво и благодаря, от името на тези, които имат нужда от типова камина :)
BARD - специалист
Transporterr написа:
е това проект ли е ?
Проекта съдържа точни размери, разрези, детайли и спецификации.
Не се сърди, но това си е рисунка или по скоро идеен проект или на чист френски - визуализация. Все пак браво и благодаря, от името на тези, които имат нужда от типова камина :)
Е имаго и в детайли до най малката подробност надявам се не се съмняваш в това. :)

Какво според теб е типова камина? Всяка една си е индивидуална за себе си и съобразена с особенностите на мястото където ще се изгражда и с желанието на клиента.Ти правил ли си някога две еднакви камини?
а ти, къпал ли си се в една и съща река два пъти? :)
Стефко - специалист
Драго, благодарен съм ти за отделеното време и търпение за разговори в скайпа, и за помощта, която си мислиш, че си ми оказал. Не желая конфронтация с тебе. Нека запазим добрия тон. Никой не печели от това, само късане на нерви. Благодаря ти и за двете серии от модели камини, които ми изпрати, и за проекта, който си постнал. Само с едно не мога да се съглася, че тона ми е бил мазен и мяукащ. Това просто не ми е в характера. Но щом така си ме възприел, не възразявам. Така да бъде. Прегледах си постовете, но никъде не намерих да съм отправил лична нападка към теб. Говоря общо за каминджиите. И не само професионалистите, но и тези, които сами са си правили камини. От техния опит.

Разбирам и защо са ти така жлъчни постовете към мен. Не разбирам само защо го правиш. Радиация има навсякъде. Даже в София е по-висока от тук. Ако си спомняш, още с първите ни разговори ти казах, че определящо за мен ще е офертата, която ще ми направиш. За качеството не съм се съмнявал, че ще е на висотата на професионалист в областта. Но ти до последно увърташе, и не искаше да кажеш някава цифра. Знам, че всеки труд се заплаща, и безплатен обяд няма. Аз не исках някой да ми работи без пари, но твоята оферта САМО ЗА ТРУД просто съзнанието ми не можеше да приеме за нормална. Ако желаеш, сподели с форума цифрата. Не се сърдя, просто ти така си оценяваш труда, и имаш право да предлагаш. Пък на който му отърва, се съгласява. Това са пазарните отношения днес.

Предлагам да заровим томахавката. Нали ми каза, че между нас въпроса е решен. А предложението ми за по ракия остава в сила. Точка.
BARD - специалист
Артъре,
Определено очаквах по-конструктивен отговор от теб, като преминал през тая сага. Всичко съм премислил. За себе си, де. Просто очаквам нещо ново. Което да събори моята теза. Нека се намесят и каминджиите. Но явно те си пазят хляба. :lol: Докога ли? И, ако модераторите не ми трият мненията, тия каминджии ще останат без работа. Не е нужно да се правят на толкова велики. Всеки ще може сам да си направи камина. Тук е форум Направи сам.

Стефане нищо лично, каквото повикало такова се обадило.Сега наясно ли си защо тона ми към теб е такъв. .Вълкът козината си мени но нрава не.
Стефко - специалист
Прав си. Извинявам се публично. Но никъде не съм цитирал име, а говоря изобщо. Ракиено време. :? Още веднъж се извинявам.
ArturDent - Почти Безобиден
Аз не съм спец, искаш моя коментар ето го:
1. Разкарай плочата под камината - поне ще осигуриш нормална циркулация на въздуха.
2. Не прави с гипскартон, а поне с гипсфазер.
3. Спести си чупките в тръбата или си купи гофрирана (качествена). Това нещо трябва да се чисти, а ти затваряш в було! Гофрата е гъвкава и по-лесно се чисти.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Да продължа, понеже ми изтриха темата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: