ЗДРАВЕЙТЕ  ИМАМ 10 ИНА ГОДИШНА АВТОМАТИЧНА ПЕРАЛНЯ КОЯТО ПРЕДИ МАЛКЛО ПРОТЕЧЕ ... ДВАТА МАРКУЧА СА ЗДРАВИ... ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ОТ КЪДЕ Е НАЙ ВЕРОЯТНО ДА ПУСКА ВОДА ? 
ЗНАМ ЧЕ ВЪПРОСА Е МНООО ГО ОБЩ , НО НЯМАМ ИДЕЯ КЪДЕ И КАКВО СЕ ГЛЕДА (ЗА СЕГА) И ТЪРСЯ НАСОКИ ...

ЗНАМ ЧЕ ВЪПРОСА Е МНООО ГО ОБЩ , НО НЯМАМ ИДЕЯ КЪДЕ И КАКВО СЕ ГЛЕДА (ЗА СЕГА) И ТЪРСЯ НАСОКИ ...

процедурата беше аналогична -зачистване, мазане със водоустойчив силикон, планка, стягане.
 процедурата беше аналогична -зачистване, мазане със водоустойчив силикон, планка, стягане. 
   обърнах даже пералнията и нищо
 обърнах даже пералнията и нищо  кадето и да пипам сухо .... а вчера на дългата програма 1 кофа вода изтече ....
 кадето и да пипам сухо .... а вчера на дългата програма 1 кофа вода изтече .... на мене , току що осъзнах че най-добрия начин за проверка на спукан маркуч е да го свалиш и провериш от близо... дано само там е проблема
 на мене , току що осъзнах че най-добрия начин за проверка на спукан маркуч е да го свалиш и провериш от близо... дано само там е проблема